kommunen arbetar målmedvetet med att utveckla det lokala företagsklimatet
Här är du:
Arbete & näringsliv

Arbete och näringsliv

Ovanåkers kommun har ett näringsliv, som utmärks av en mycket stark industri- och småföretagartradition. Denna starka tradition kombinerad med en mycket god förmåga till förnyelse och en stor investeringsvilja har gjort att tillväxten i det lokala näringslivet i Ovanåker varit mycket god under hela 2000-talet.

Kommunen arbetar målmedvetet med att utveckla det lokala företagsklimatet. En god dialog med de lokala företagen är en hörnsten i det arbetet. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller synpunkter.

Näringslivsrådet​

Kommunfullmäktige har uttryckt ett önskemål om att vara delaktig för att skapa en framtidstro och ett företagsklimat för en hållbar och dynamisk kommun.

Nystartade näringslivsrådet finns nu även här på webbplatsen. Se länkarna till vänster eller surfa till näringslivsrådets sida här

Nyheter

 • Sofia Leanders och Per Klevens, Skolbacken 9 Frukostmöte i Ovanåkers gamla skola
  2014-10-29
  Näringslivskontorets traditionella frukostmöte gästade, denna gång, Ovanåkers gamla skola som i dag ägs av företaget Skolbacken 9 .
 • Handikappskylt Tillgänglighet skapar tillväxt
  2014-10-21
  Föreläsning med tillgänglighetsrådgivaren Lars-Göran Wadén om hur arbetet med tillgänglighet kan öka din omsättning radikalt.
 • Leader Hälsingebygden Utveckla Hälsingebygden!
  2014-10-10
  Leader Hälsingebygden är en samverkansmetod för lokal utveckling och nu startar ett nytt program för 2014-2020 som du kan vara med och påverka utifrån ett Ovanåkerperspektiv.
 • Yoomi Renström Nyinvigning av Sveriges enda grafitgruva
  2014-09-18
  Grafitgruvan vid Kringeltjärn har nu åter tagits i drift. Kommunalrådet Yoomi Renström ”nyinvigde” gruvan genom att klippa det röda bandet.
 • Starta eget-kurs Starta eget-kurs 2014
  2014-09-17
  Den 21 oktober börjar en Starta eget-kurs för dig som har en anställning men vill utveckla och förverkliga en affärsidé.

Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn
Tfn 0271-570 00
kommun@ovanaker.se

Information

RSS-flöde:

Ovanåkers kommuns rss-flöde© Ovanåkers kommun 2014

Läs mer om: [krisens namn]

Text om krisen

Vad:

Var:

Senaste nytt och vanliga frågor: ovanaker.se/krislänk till annan webbplats

Telefonnummer för upplysningar: 0200-120 777

Om du är i fara RING 112

Nyhetsflöde:

RSS-flöde för kris