Informationen på den här sidan kan vara inaktuell.
Välkommen till vår nya hemsida på www.ovanaker.selänk till annan webbplats.

Här är du:

Var med och jobba för Ovanåkersbornas bästa

Kommuninvånarnas behov står alltid i centrum i det arbete som vi utför.

Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner? Ovanåkers kommun som arbetsgivare erbjuder meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad. Vi vill därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb.

Sveriges viktigaste jobb

Som medarbetare i Ovanåkers kommun finns goda möjligheter till eget ansvar, utveckling i arbetet och ett meningsfullt arbete som verkligen gör skillnad. Vi har målsättningen att alla anställda ska ha en god arbetsmiljö. Vår ambition är att vara och vidareutvecklas som en attraktiv arbetsgivare.

Vår personalpolicy

Vi som arbetar i Ovanåkers kommun arbetar på politikernas uppdrag för att Ovanåker ska vara en bra kommun att bo och leva i. Alla människor i vårt samhälle ska av oss anställda mötas utifrån sina egna förutsättningar. Genom vårt agerande skapar vi förtroende hos medborgarna.

Vår personalpolicy fungerar som en kompass för hur vi ska utföra vårt arbete. Den är gemensam i alla verksamheter och uttrycker vilka förväntningar och krav som finns på oss anställda i våra olika roller.

En arbetsgivare – mer än 100 yrken

Funderar du på vad du vill bli och utbilda dig till? Eller funderar du på en förändring i ditt yrkesliv och vill veta mer om något specifikt yrke? I Ovanåkers kommun finns cirka 100 olika yrken att välja på!

De tre vanligaste yrkena i Ovanåkers kommun är undersköterska, förskolelärare och lärare. Tillsammans står dessa tre för ca 50 procent av det totala antalet anställda inom kommunen. Du kan också jobba hos oss om du är till exempel sjuksköterska, miljöinspektör, socialsekreterare, bibliotekarie, arbetsterapeut, musiklärare, informatör, metod och kvalitetsutvecklare, kokerska, rektor, it-tekniker, arkivarie, löneadministratör, ekonom, energirådgivare, personalsekreterare, enhetschef och ingenjör.

Yrkespresentationer:

Fler presentationer kommer snart!
Fler presentationer kommer snart!

Du borde ha Sveriges Viktigaste jobb!

Passa på att göra SKL:s jobbtestlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, ett roligt sätt där du kan se vilket yrke som passar just dig. Om du jobbar/ har jobbat som feriearbetare i kommun bör du definitivt göra SKL:s kommunkurslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Publicerad 2016-07-05

Kontakt

Personalchef

Mona Persson
Tfn 0271-570 13

Personalsekreterare

Maria Kihlström
Tfn 0271-574 17

Externa länkar

Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn
Tfn 0271-570 00
kommun@ovanaker.se

Information

Ovanåkers kommuns rss-flöde

Nyheter RSS-flöde

Ovanåkers kommuns facebook

Facebook


© Ovanåkers kommun 2015

Läs mer om: [krisens namn]

Text om krisen

Vad:

Var:

Senaste nytt och vanliga frågor: ovanaker.se/krislänk till annan webbplats

Telefonnummer för upplysningar: 0200-120 777

Om du är i fara RING 112

Nyhetsflöde:

RSS-flöde för kris