Informationen på den här sidan kan vara inaktuell.
Välkommen till vår nya hemsida på www.ovanaker.selänk till annan webbplats.

Här är du:

Tyck till - lämna synpunkt

Hjälp socialförvaltningen att bli bättre – vi vill veta vad du tycker. Synpunkter, klagomål och beröm ger oss värdefull information och möjlighet att förbättra verksamheten. Därför vill vi gärna att du berättar vad du tycker om de insatser vi utför och det bemötande vi ger.

Socialförvaltningen i Ovanåkers kommun vill bli ännu bättre på att ge ett gott bemötande och en service av hög kvalitet. Därför vill vi gärna ha synpunkter på våra verksamheter, allt för att bli bättre.

När en kommentar kommer in till socialförvaltningen skickas den vidare till ansvarig tjänsteman eller politiker. Om kontaktuppgifter finns kontaktar vi personen och ger ett svar om detta är möjligt. Kommentarer eller synpunkter som kommer in anonymt försöker vi att åtgärda i den utsträckning det är möjligt. I de fall ansvaret ligger hos någon annan försöker vi i möjligaste mån att vidarebefordra kommentaren eller synpunkten till ansvarig.

Alla synpunkter ger oss tillfälle att förbättra vår verksamhet, därför tar vi alla synpunkter och klagomål på allvar. När vi har möjlighet åtgärdar vi, förbättrar och ställer till rätta.

Du har möjlighet att lämna din synpunkt via vår hemsida eller via vår blankett för synpunkter, Hjälp socialtjänsten att bli bättrePDF. Du kan ringa till oss, skicka brev, skicka e-post eller fylla i följande formulär.

OBS: Du kan inte använda detta formulär för att göra en ansökan eller överklaga ett beslut.

Jag vill: *


Vem är du som fyller i uppgifterna? *
Kontaktuppgifter:

Ange vilket sätt du vill att vi kontaktar dig (glöm inte att fylla i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kontakta dig)
Multiple selection
Information personuppgiftslagen:
Vi kommer att hantera dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen PuL (1998:204).Enligt PUL får ingen registrering av personuppgifter ske utan uppgiftslämnarens medgivande. Genom att klicka på ”skicka” godkänner du att Ovanåkers kommun lagrar de uppgifter du lämnat, exempelvis ditt namn och din e-postadress, för att kunna nå dig när vi ska svara. Synpunkter som kommer till Ovanåkers kommun är en allmän handling. Det innebär bland annat att allmänheten och massmedia har rätt att begära att få ta del av de synpunkter som du lämnar.
Publicerad 2015-02-04

Kontakt

Metod- och kvalitetsutvecklare

Christian Olars
Tfn 0271-570 18

Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn
Tfn 0271-570 00
kommun@ovanaker.se

Information

Ovanåkers kommuns rss-flöde

Nyheter RSS-flöde

Ovanåkers kommuns facebook

Facebook


© Ovanåkers kommun 2015

Läs mer om: [krisens namn]

Text om krisen

Vad:

Var:

Senaste nytt och vanliga frågor: ovanaker.se/krislänk till annan webbplats

Telefonnummer för upplysningar: 0200-120 777

Om du är i fara RING 112

Nyhetsflöde:

RSS-flöde för kris