Nominera månadens medarbetare

Vi har Sveriges viktigaste jobb!

Alla ni som arbetar inom socialtjänsten gör dagligen ett toppenjobb, ett viktigt jobb där ni hjälper människor som annars inte skulle klara sig på egen hand utan just din och dina arbetskamraters stöd och hjälp. Ni är livsviktiga vardagshjältar för de människor som ni dagligen möter och hjälper i era jobb.  

Att vara personal inom vård och omsorg är inget lätt jobb, jobben har utvecklats och blivit alltmer avancerade och kvalificerade. Idag ställs det stora krav på er som arbetar både när det gäller kunskap, erfarenhet och kompetens. Så låt inte andra se ner på er för att ni jobbar inom vård och omsorg, tvärtom sträck på er och var stolta över era jobb och det ni gör. Ni har Sveriges och Ovanåkers viktigaste jobb, det ska ni vara stolta över och berätta om för andra!

Vi vill lyfta fram goda förebilder inom Socialtjänsten
För att synliggöra detta ytterligare så vill vi nu lyfta fram personer inom socialtjänsten som är goda förebilder, inspiratörer, duktiga medarbetare, goda ambassadörer och bra kollegor. Därför möjliggör vi nu att nominera ”månadens medarbetare”.

Kanske har du en kollega som du tycker är duktig på sitt arbete och gör ett bra jobb, eller en arbetskamrat som är positiv och sprider bra energi på arbetsplatsen eller att du har en jobbarkompis som gör arbetsdagen lite roligare? Nominera då den personen via formuläret här nedanför.

Vi utser en "månadens medarbetare"
Tanken är att detta inte bara ska vara en engångshändelse utan att vi varje månad ska kunna lyfta fram en medarbetare som vi tycker förtjänar att uppmärksammas av någon anledning. Så nominera gärna fler gånger!

Nu skiter vi i jantelagen en stund och är stolta över att vi har Sveriges viktigaste jobb!

Din nominering


Månadens medarbetare

Klicka på namnen här nedanför för att läsa en liten intervju med de medarbetare som blivit utsedda till "månadens medarbetare".

Vad kännetecknar "månadens medarbetare"?

Tanken med att utse "månadens medarbetare" från våra olika verksamheter handlar om att lyfta fram ambassadörer som talar gott om sitt arbete och är en positiv och inspirerande personlighet på sin arbetsplats.

Vi vill inom socialförvaltningen satsa särskilt på att lyfta fram goda ambassadörer på olika sätt och detta är ett exempel på detta.

Hur utses "månadens medarbetare
”Månadens medarbetare” utses av en jurygrupp med olika professioner som går igenom de nomineringar som inkommit och utser en ”månadens medarbetare” respektive månad.

Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn
Tfn 0271-570 00
kommun@ovanaker.se

Information

RSS-flöde:

Ovanåkers kommuns rss-flöde© Ovanåkers kommun 2015