Här är du:

Publicerad

2012-11-12

Underbart är kort

Ingen missade väl tv-serien 'Underbart är kort' med den alltid lika glada Helen Jonsäll som visades på bästa sändningstid under hösten?

helene jonsäll underbart är kort

I tv-serien Underbart är kort fick vi se hur vardagen ser ut för Helen Jonsäll från Edsbyn och sex andra kortväxta personer runt om i vårt land.

Helen, som är aktiv i Föreningen för kortvuxna, kom in sent i serien för produktionsbolaget kände att det saknades något och tog därför kontakt med henne. Att hennes vardagliga liv skulle speglas och att det inte handlade om någon "såpa" var viktigt.

De tio tillfällen som Helen blev filmad klipptes sedan ihop till ungefär en timmes tv-tid, där hon tycker att tv-tittarna fick se en bra och positivt vinklad vardag.

- "Kamerateamet fick mig att slappna av och vara mig själv framför kameran, vilket inte var det lättaste i början", säger Helen som inte skulle vara främmande för mer tv, men bara om det känns rätt och seriöst.

Det var inte bara Helen som lyftes fram bra i tv, utan även hela kommunen med vackra vyer och fart och fläkt. Hon har fått mycket god respons och feedback från företag, föreningar samt vänner och bekanta på byn.

- "Lite pirrigt inför tv-sändningarna, men det var roligt att prova på det här också", avslutar Helen med det stora leendet hon alltid bär på.

Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn
Tfn 0271-570 00
kommun@ovanaker.se

Information

Ovanåkers kommuns rss-flöde

Nyheter RSS-flöde

Ovanåkers kommuns facebook

Facebook


© Ovanåkers kommun 2015

Läs mer om: [krisens namn]

Text om krisen

Vad:

Var:

Senaste nytt och vanliga frågor: ovanaker.se/krislänk till annan webbplats

Telefonnummer för upplysningar: 0200-120 777

Om du är i fara RING 112

Nyhetsflöde:

RSS-flöde för kris