Informationen på den här sidan kan vara inaktuell.
Välkommen till vår nya hemsida på www.ovanaker.selänk till annan webbplats.

Här är du:

Publicerad

2012-03-20

Vi söker näringslivsutvecklare

Näringslivsutvecklaren kommer att arbeta nära den politiska ledningen och din primära arbetsuppgift är att skapa en dörr in för företagen.

Arbetsområde


Näringslivsutvecklaren kommer att arbeta nära den politiska ledningen och din primära arbetsuppgift är att skapa en dörr in för företagen. Det innebär att vara kommunens ansikte utåt mot företagen och hjälpa dessa till rätt instans utifrån olika frågeställningar men också ibland kunna ge handgriplig hjälp utifrån enskilda företagares behov.

Näringslivsutvecklaren är den som från kommunens sida är stöd och hjälp till personer som vill starta företag, hjälper nya företag att etablera sig, hjälper små och mellanstora företag med kontakter för utveckling samt vara kommunens diskussionspartner för de större företagen. Arbetet utgår dagligen från Ovanåkers kommun och du är underställd kommunchefen.

Näringslivsutvecklarens personlighet och bakgrund


Vi ser gärna någon form av högskoleexamen men det är inte ett absolut krav. Det viktigaste hos dig är dina kunskaper, egenskaper och erfarenheter samt din förmåga att skapa tillit och förtroende hos företagen samt olika myndigheter. För att klara det tror vi att du behöver ha erfarenhet av företagarnas villkor men också olika myndigheters regelverk och sätt att arbeta.

Du bör även ha eller kunna skapa nätverk bland olika myndigheter t.ex. Almi och länsstyrelsen. Du är positiv, utåtriktad och lyhörd, kan se helheter och ta egna initiativ men framför allt stödja och hjälpa företag/företagare i deras utveckling genom att lotsa till rätt instanser och samverkanspartners.

Näringslivsutvecklaren ska på ett strategiskt och målmedvetet sätt klara av att självständigt arbeta mot uppsatta mål. För att kunna skapa goda relationer krävs att personen är kommunikativ och har lätt att uttrycka sig i tal och skrift på svenska, men även på engelska.
Stor vikt kommer att lägga på personlig lämplighet.

Anställningsvillkor


Tjänsten som näringslivsutvecklare är på heltid. Anställningsformen är tillsvidare. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan till tjänsten


Ovanåkers kommun genomför denna rekrytering i samarbete med Bemannia Executive.
Om du finner tjänsten intressant så skicka in din ansökan innehållande CV samt personligt brev. Skicka din ansökan till e-post rekrytering@bemannia.se eller registrera ditt intresse i CV databasen på www.bemannia.se/jobb länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sista ansökningsdag är 30 april 2012.

Märk din ansökan med referens: "Näringslivsutvecklare". Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Carina Bergkvist på 0771-84 53 00 alt 070-000 90 00.

Välkommen med din ansökan!

Bemannia Executive AB är ett rekryteringsföretag i Bemannia Group. Vi tillhandhåller och erbjuder våra tjänster inom rekrytering, headhunting och executive search. Våra kunder finns både i privata och offentliga sektorn. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 30 år.

Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn
Tfn 0271-570 00
kommun@ovanaker.se

Information

Ovanåkers kommuns rss-flöde

Nyheter RSS-flöde

Ovanåkers kommuns facebook

Facebook


© Ovanåkers kommun 2015

Läs mer om: [krisens namn]

Text om krisen

Vad:

Var:

Senaste nytt och vanliga frågor: ovanaker.se/krislänk till annan webbplats

Telefonnummer för upplysningar: 0200-120 777

Om du är i fara RING 112

Nyhetsflöde:

RSS-flöde för kris