Informationen på den här sidan kan vara inaktuell.
Välkommen till vår nya hemsida på www.ovanaker.selänk till annan webbplats.

Här är du:

Publicerad

2013-02-08

BokSPAning

BokSPAning 12-14 april

Snart är det vår och då är det återigen dags för BokSPAning på AlftaQuren. Bokningen startar 11/2 kl. 9:00. Först till kvarn!

Bokspa på AlftaQuren

Den 12-14 april är det dags för BokSPAning igen. Välkommen till en mysig helg på AlftaQurenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster! Nyhet för den här gången är att du kan välja att komma på fredag eller lördag.

Vi kommer att blanda bokens värld med yoga, bad, promenader i vacker natur, bokmingel, god mat och litteraturquiz. Det blir också mycket tid att sitta själv och läsa eller sitta tillsammans och diskutera allt mellan himmel och jord. Du kommer även att få en välfylld goodiebag med dig hem med fina böcker och något lokalt.

De 15 först anmälda kommer att få en alldeles egen storpocket, Livet efter dig av Jojo Moyeslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, som vi även kommer att prata om där. En fin berättelse som väcker många tankar och funderingar!

Information och kostnad:

  • Om du kommer på lördagen: I priset 1 550 kr ingår lunch, fika och tvårättersmiddag på lördagen. Frukost, lunch och fika på söndagen. Morgonyoga söndag.
  • Om du kommer på fredagen: Vill du komma på fredagen och äta middag fredag kväll och frukost lördag morgon betalar du 2 250 kr. Övriga måltider lördag-söndag enligt ovan. Morgonyoga lördag och söndag.

AlftaQuren skickar dig en faktura vid bokning/anmälan och de behöver din betalning senast den 25/3. Avbokning kan göras fram till 25/3 med återbetalning av inbetalda pengar. Avbokning senare än 25/3 återbetalas ej.

Meddela AlftaQuren din adress och mobilnummer vid bokningen samt eventuella allergier eller specialkost. Uppge också om du stannar en eller två nätter. Alla bor i enkelrum.

Vill du passa på att unna dig något extra så kan du boka massage och SPA-behandlingar, bokas senast 5 april. Som gäst på AlftaQuren har du tillgång till deras varmvattenbassäng och gym. Stavar för stavgång finns att låna. För mer info, kontakta AlftaQurenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bokningen startar 11/2 kl. 9:00. Ring AlftaQuren tfn 0271-580 00. Först till kvarn!

Arrangörer: Ovanåkers kommun/Biblioteket, Länsbibliotek Gävleborg, AlftaQuren och Karin Berg - En bokcirkel för alla


Logga Ovanåkers kommun
Logga Länsbibliotek Gävleborg
Logga AlftaQuren
Logga En bokcirkel för alla

Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn
Tfn 0271-570 00
kommun@ovanaker.se

Information

Ovanåkers kommuns rss-flöde

Nyheter RSS-flöde

Ovanåkers kommuns facebook

Facebook


© Ovanåkers kommun 2015

Läs mer om: [krisens namn]

Text om krisen

Vad:

Var:

Senaste nytt och vanliga frågor: ovanaker.se/krislänk till annan webbplats

Telefonnummer för upplysningar: 0200-120 777

Om du är i fara RING 112

Nyhetsflöde:

RSS-flöde för kris