Här är du:

107 feriearbeten sommaren 2014

Glada ungdomar

Sommaren 2014 satsar Ovanåkers kommun på fler feriearbeten för ungdomar som är boende i kommunen och högskolestuderanden.

Yoomi Renström, kommunalråd:

"Två högprioriterade frågor för oss som är politiskt ansvariga är dels att hjälpa människor till arbete och dels ungdomsfrågorna. Feriearbeten för ungdomar ger dem inte bara chansen att få lite egna pengar utan är även en chans för dem att få in en fot på arbetsmarknaden. Vi vill också bryta den traditionella synen på vad feriearbete kan vara och öppna upp för andra sorters jobb inom turism och fritid".

Klicka på de feriearbeten som du vill ansöka eller läsa mer om:

15 Parkarbetare vid samhällsbyggnadsförvaltningen.
54 Lillvärdar/lillvärdinnor vid äldreomsorgen.
12 Ledare för aktiviteter för barn och ungdomar.
16 Turistbyrå- och cafépersonal samt utomhusvärdar till Hälsingegård Ol-Anders.
10 Uppdrag för högskolestudenter från Ovanåkers kommun.

Ansökan

Feriearbetena vänder sig i första hand till dig som går åk 9 i grundskolan samt gymnasieskolans åk 1 och 2 samt några för dig som går åk 3 vid gymnasieskolan. Där inte annat anges tillsätts feriearbetena genom lottning.

Ansökan till Ledare för aktiviteter för barn och ungdomar, turistbyrå- och cafépersonal samt utomhusvärdar vid Hälsingegård Ol-Anders och högskoleuppdragen föregås av ansökan med personligt brev. Vi ser gärna att du motiverar varför du vill ha feriearbetet även för parkarbetare och lillvärdar/lillvärdinnor. Det är en frivillig uppgift. Kommunen är intresserad av att veta intresset för kommunala arbeten och det kan även vara bra för dig att träna inför framtida arbetsansökningar.

Uppdragen för högskole- och universitetsstuderande gäller för de som är boende eller har varit boende i kommunen före studierna. Du kan även vara skriven på universitets/högskoleort.

Ansökan kan göras direkt på Ovanåkers kommuns webbsida senast 28 mars och du får svar senast 30 april via e-post. Du skriver en ansökan för varje feriearbete som du är intresserad av. Läs mer om lön och övrig information.

Feriearbeten 2014

Feriearbete 2014!
Publicerad 2014-03-28

Kontakt

Arbetsmarknadsansvarig

Lars Follstedt
Tfn 0271-570 90

VIKTIGT:


ANSÖK SENAST 28 MARS!!!

Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn
Tfn 0271-570 00
kommun@ovanaker.se

Information

Ovanåkers kommuns rss-flöde

Nyheter RSS-flöde

Ovanåkers kommuns facebook

Facebook


© Ovanåkers kommun 2015

Läs mer om: [krisens namn]

Text om krisen

Vad:

Var:

Senaste nytt och vanliga frågor: ovanaker.se/krislänk till annan webbplats

Telefonnummer för upplysningar: 0200-120 777

Om du är i fara RING 112

Nyhetsflöde:

RSS-flöde för kris