Informationen på den här sidan kan vara inaktuell.
Välkommen till vår nya hemsida på www.ovanaker.selänk till annan webbplats.

Här är du:

Publicerad

2014-07-21

Vad är Hälsingerådet?

Hälsingerådet är ett frivilligt samarbete för gemensamma strategiska frågor mellan Hälsinglands kommuner och har som ändamål att främja utvecklingen av landskapet.

Hälsingerådet

Hälsinglands kommuner

I januari 1996 bildades den ideella föreningen Hälsingerådet. Målet var ett ökat samarbete i Hälsingland för att skapa en stark plattform för Hälsinglands kommuner.

Hälsingerådet

Rådet har tolv ledamöter, med representanter från alla sex hälsingekommunerna. Marie Centerwall, Bollnäs, är ordförande och Magnus Svensson, Söderhamn, vice ordförande. Ovanåkers kommun representeras av Yoomi Renström (S) och Hans Jonsson (C).

För att förbereda ärenden som sköts av Hälsingerådet träffas de sex kommunernas ledande tjänstemän och rådets samordnare regelbundet. Ovanåkers kommun representeras av kommunchef Christer Engström.

Hälsingerådet arbetar även för att landskapet ska utvecklas till ett attraktivt framtidsområde i Sverige och Europa. Verksamheten har sin bas i nätverksarbete mellan rådets medlemmar, kommunerna. I arbetet engageras kommunernas förvaltningar, kommunernas näringslivsorganisationer, högskolor samt andra myndigheter och organisationer i regionen.

Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn
Tfn 0271-570 00
kommun@ovanaker.se

Information

Ovanåkers kommuns rss-flöde

Nyheter RSS-flöde

Ovanåkers kommuns facebook

Facebook


© Ovanåkers kommun 2015

Läs mer om: [krisens namn]

Text om krisen

Vad:

Var:

Senaste nytt och vanliga frågor: ovanaker.se/krislänk till annan webbplats

Telefonnummer för upplysningar: 0200-120 777

Om du är i fara RING 112

Nyhetsflöde:

RSS-flöde för kris