Informationen på den här sidan kan vara inaktuell.
Välkommen till vår nya hemsida på www.ovanaker.selänk till annan webbplats.

Här är du:

Publicerad

2014-11-12

Vill du fika med mig?

6 december kl.15.00 anordnar Fikasällskapet i Edsbyn möten mellan svenskar och nyinflyttade från andra länder. Vill du fika?

Fikasällskapet är en grupp i Edsbyn som arbetar för att människor möts och bjuder hem varandra på fika. Kort och gott bjuder "svenskar" hem immigranter som lär sig svenska på fika eller så blir svenskar hembjudna till immigranterna. Du kan alltså välja om du vill bjuda hem någon på fika eller om du själv vill bli hembjuden till någon på fika.

Alla bjuder och kommer av fri vilja och på eget ansvar. De som träffas och fikar är minst en person som flyttat till Sverige från ett annat land och kommit ganska långt i språkinlärningen.

För inbjudan gäller alltid att man får ta med sig en vän eller sin man eller fru. Barn är också välkomna. Informera om hur många det blir innan fikat.

Anmälan senast 21 november.

Läs mer om arrangemanget och anmäl dig på Fikasällskapets Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller hämta en broschyr på Gymnasiet eller Aktivitetshuset i Edsbyn. Du kan även skicka e-post till fikasallskapet@outlook.com


Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn
Tfn 0271-570 00
kommun@ovanaker.se

Information

Ovanåkers kommuns rss-flöde

Nyheter RSS-flöde

Ovanåkers kommuns facebook

Facebook


© Ovanåkers kommun 2015

Läs mer om: [krisens namn]

Text om krisen

Vad:

Var:

Senaste nytt och vanliga frågor: ovanaker.se/krislänk till annan webbplats

Telefonnummer för upplysningar: 0200-120 777

Om du är i fara RING 112

Nyhetsflöde:

RSS-flöde för kris