Informationen på den här sidan kan vara inaktuell.
Välkommen till vår nya hemsida på www.ovanaker.selänk till annan webbplats.

Här är du:

Publicerad

2015-04-22

Europas största cykelutmaning 1-31 maj

Lika som förra året utmanar Ovanåker tillsammans med övriga kommuner i Gävleborg andra städer i Europa. Ladda ner appen Cycling365 och anslut dig till Team Gävleborg och var med i utlottning av priser efter kampanjens slut!

Alla cykelresor som du gör för att transportera dig är giltiga, som när du cyklar till arbetet, skolan, affären, träningen med mera. Ren tränings- eller tävlingscykling räknas inte. Via en app registrerar du dina cykelresor genom att trycka på start när du börjar cykla och stopp när du slutar cykla. Efter utmaningens slut kommer länets kommuner att ta del av alla cyklade sträckor via GPS tracking från appen. Detta gör att kommunerna kan se vilka cykelstråk som används mest och var det kanske behöver förbättras.

Deltagandet är gratis och alla som bor eller jobbar i Ovanåkers kommun kommer att ingå i ett lag tillsammans med alla andra kommuner i Gävleborgs län i laget Gävleborg Region. Vi kommer sedan att tävla mot städer i Sverige och Europa i den Europeiska cykelutmaningen (European Cycling Challenge) – ECC2015.

Så här går du med:

  1. Börja med att skapa ett användarkonto på: http://cyclingchallenge.eu/se/subscribelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Uppgifter med * är obligatoriska. Som lag väljer du Gävleborg Region
  2. Ladda nu ner appen till din telefon. Det gör du genom att i telefonen söka efter Cycling365 där du brukar ladda ner appar.

Har du frågor, skicka e-post till annika.ottenback@ovanaker.se

Instruktioner till appen finns härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Mer information finns hos Region Gävleborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

När kampanjen är avslutad kommer det att lottas ut priser bland de som bor eller jobbar i Ovanåkers kommun som registrerat sig och cyklat minst 10 gånger eller minst 30 km. Anmälan till utlottningen görs senast den 3 juni här nedan:

Cykla och tagga #teamgavleborg på Instagram - du kan vinna fina cykelprodukter!

Passa på att vara med och tävla om fina prylar till din cykel. Ta en bild på omgivningen och/eller dig själv när du använder cykeln som transportmedel i European Cycling Challenge 2015 (ECC2015). Märk bilden med #teamgavleborg och lägg ut på Instagram.

Läs mer om tävlingen på Region Gävleborg.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn
Tfn 0271-570 00
kommun@ovanaker.se

Information

Ovanåkers kommuns rss-flöde

Nyheter RSS-flöde

Ovanåkers kommuns facebook

Facebook


© Ovanåkers kommun 2015

Läs mer om: [krisens namn]

Text om krisen

Vad:

Var:

Senaste nytt och vanliga frågor: ovanaker.se/krislänk till annan webbplats

Telefonnummer för upplysningar: 0200-120 777

Om du är i fara RING 112

Nyhetsflöde:

RSS-flöde för kris