Informationen på den här sidan kan vara inaktuell.
Välkommen till vår nya hemsida på www.ovanaker.selänk till annan webbplats.

Här är du:

Publicerad

2015-12-01

Vad tycker de äldre om äldreomsorgen i Ovanåkers kommun?

Varje år skickar Socialstyrelsen enkäten Vad tycker de äldre om äldreomsorgen till alla personer som fyllt 65 år med hemtjänst i ordinärt boende eller boende på särskilt boende. Frågorna handlar om kvaliteten på den vård och omsorg som den äldre får. Syftet med undersökningen är att kartlägga de äldres uppfattning om sin vård och omsorg. Resultaten används sedan av socialförvaltningen i Ovanåkers kommun som underlag för utveckling och förbättring av vården och omsorgen om de äldre.

Resultatet för Ovanåkers kommun visar bland annat att de äldre i kommunen är nöjda med det bemötande de får av omvårdnadspersonalen, både inom de särskilda boendena och hemtjänsten.

Om du är intresserad vill veta mer om resultaten för de olika verksamheterna inom äldreomsorgen i Ovanåkers kommun så kan du ta del av lite olika sammanställningar här nedanför. Här finner du allt från lättilgängliga resultat på verksamhetsnivå och enhetsnivå till Excellfiler med resultat från Sveriges samtliga kommuner om du är intresserad och vill fördjupa dig.

I rapporterna på verksamhets- och enhetsnivå finns även jämförande resultat med riket och länet vilket gör att du relativt enkelt får en överblick om hur Ovanåkers kommun ligger till i förhållande till andra kommuner.

Resultatsammanställningar

Övrigt

Socialstyrelsen har även tagit fram rapporten Vad tycker de äldre om äldreomsorgen?PDF som är en nationell resultatsammanställning av undersökningen.

Är du intresserad och vill ta del av mer resultat och undersökningar från socialförvaltningen så finns det en resultatsida där vi försöker att samla och sammanställa resultat från olika undersökningar. 

Mer information finner du även på: www.socialstyrelsen.se/aldreundersokninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tyck till och lämna dina synpunkter

Socialförvaltningen i Ovanåkers kommun vill utvecklas och bli ännu bättre på att ge ett gott bemötande och en service av hög kvalitet. Därför vill vi gärna ha synpunkter på våra verksamheter, allt för att bli bättre. Alla synpunkter ger oss tillfälle att förbättra vår verksamhet, därför tar vi alla synpunkter och klagomål på allvar. Här kan du lämna dina synpunkter (beröm, klagomål, förslag, frågor). 

Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn
Tfn 0271-570 00
kommun@ovanaker.se

Information

Ovanåkers kommuns rss-flöde

Nyheter RSS-flöde

Ovanåkers kommuns facebook

Facebook


© Ovanåkers kommun 2015

Läs mer om: [krisens namn]

Text om krisen

Vad:

Var:

Senaste nytt och vanliga frågor: ovanaker.se/krislänk till annan webbplats

Telefonnummer för upplysningar: 0200-120 777

Om du är i fara RING 112

Nyhetsflöde:

RSS-flöde för kris