Informationen på den här sidan kan vara inaktuell.
Välkommen till vår nya hemsida på www.ovanaker.selänk till annan webbplats.

Här är du:

Publicerad

2016-01-11

90% av semestervikarierna inom socialförvaltningen kan tänka sig att arbeta inom äldre- och handikappomsorgen i framtiden

Sedan 2011 har socialförvaltningen i Ovanåkers kommun genomfört en enkätundersökning bland samtliga semestervikarier inom socialförvaltningen. 2015 års semestervikarieundersökning visar att vikarierna trivs med sina arbeten och att de upplever att bemötandet, stödet och hjälpen från personalen på arbetsplatsen varit mycket bra/bra. Vidare svarar 90% att de i framtiden kan tänka sig att arbeta på den arbetsplats där de vikarierat.

Prova på att arbeta som semestervikarie och se om jobbet som omvårdnadspersonal passar dig

Funderar du på om arbete inom äldre- och handikappomsorgen är någonting
för dig, då är sommaren ett perfekt tillfälle att prova på att arbeta med vård och omsorg. Snart är det dags att söka semestervikarier till sommaren 2016. Inom kort kommer du som är intresserad att kunna söka jobb som semestervikarier inom äldre- och handikappomsorgen i Ovanåkers kommun, håll utkik här på hemsidan för mer information.

Socialförvaltningen i Ovanåkers kommun kan erbjuda dig meningsfulla jobb och en möjlighet att göra skillnad genom ditt arbete. Hos oss finns roliga, spännande och utvecklande jobb med goda framtidsutsikter och schyssta arbetsvillkor. Här finns trevliga kollegor och möjlighet att träffa många människor. Dessutom erbjuder vi dig trygga anställningsvillkor och en arbetsmarknad med mycket ljusa framtidsutsikter.

Möjligheterna att få jobb kommer dessutom att vara mycket goda hos oss under de närmaste åren. Samtidigt som många medarbetare når pensionsåldern ökar efterfrågan på sociala välfärdstjänster. Socialförvaltningen i Ovanåkers kommun kommer att inom de närmaste åren behöva anställa ca 250 personer. Så vill du vara garanterad ett jobb i framtiden, satsa på välfärdssektorn och välkommen till oss på Socialförvaltningen i Ovanåkers kommun. Framtidsjobben finns hos oss i välfärdssektorn!

Vill du veta mer om jobben inom socialförvaltningen kan du läsa mer här.

Ta chansen och prova, vi tycker att du borde ha Sveriges viktigaste jobb!


Vad tycker de som har provat på att arbeta inom äldre- och handikappomsorgen?

2015 var andelen vikarier som gjorde sitt första år som semestervikarie ovanligt hög.
Det är därför positivt och glädjande att majoriteten av de som svarat har ett bra/mycket bra helhetsintryck av sin tid som semestervikarie, och att så många som 90% av de som svarat kan tänka sig att i framtiden arbeta på den arbetsplats där de varit vikarier med tanke på de stora rekryteringsbehov som vi står inför.

I rapporten Utvärdering av semestervikariernas upplevelser 2015PDF hittar du en fullständig sammanställning av resultatet från 2015 års semestervikarieundersökning. Här nedanför följer nu resultatet från några av frågorna.

Har du arbetat som sommarvikarie tidigare?

Vad har du för helhetsintryck av din tid som semestervikarie?

Hur har du upplevt bemötandet, stödet och hjälpen från personalen på din arbetsplats?

Kan du tänka dig att i framtiden arbeta på den arbetsplats där du har vikarierat i sommar?

Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn
Tfn 0271-570 00
kommun@ovanaker.se

Information

Ovanåkers kommuns rss-flöde

Nyheter RSS-flöde

Ovanåkers kommuns facebook

Facebook


© Ovanåkers kommun 2015

Läs mer om: [krisens namn]

Text om krisen

Vad:

Var:

Senaste nytt och vanliga frågor: ovanaker.se/krislänk till annan webbplats

Telefonnummer för upplysningar: 0200-120 777

Om du är i fara RING 112

Nyhetsflöde:

RSS-flöde för kris