Informationen på den här sidan kan vara inaktuell.
Välkommen till vår nya hemsida på www.ovanaker.selänk till annan webbplats.

Här är du:

Publicerad

2016-11-14

Paolo Roberto till Edsbyn

Tisdag 15 november kommer Paolo Roberto till Edsbyn för att föreläsa för Ovanåkers kommuns anställda. Föreläsningen är ett led i Ovanåkers kommuns arbete med friskvård för de anställda.

Informationschef Ulrica Leandersson är en i den grupp som jobbar med friskvård för kommunens samt bolagens ca 1 000 anställda:

- Vår målsättning är att erbjuda ett så varierat utbud av aktiviteter som möjligt och genom detta bidra till en ökad gemenskap, trivsel och hälsosammare livsstil hos kommunens anställda.

Hälsa är ett begrepp med nästan lika många definitioner som det finns människor. Ett vanligt synsätt på hälsa är att upplevelsen av god hälsa inte behöver vara lika med frånvaro av sjukdom. Hälsa är balans i livet och att må bra trots eventuella sjukdomar.

- Att bjuda in en föreläsare är nytt för oss och alla anställda har haft möjlighet att föreslå vilken föreläsare de ville lyssna på. Paolo Roberto fick flest röster, säger Ulrica Leandersson.

Paolo kommer att prata om friskvård, motivation och hur viktigt det är för hälsan att röra på sig regelbundet. Han menar att man inte ska vänta tills man har motivation innan man börjar röra på sig, motivationen kommer inte förrän man ser resultat.Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn
Tfn 0271-570 00
kommun@ovanaker.se

Information

Ovanåkers kommuns rss-flöde

Nyheter RSS-flöde

Ovanåkers kommuns facebook

Facebook


© Ovanåkers kommun 2015

Läs mer om: [krisens namn]

Text om krisen

Vad:

Var:

Senaste nytt och vanliga frågor: ovanaker.se/krislänk till annan webbplats

Telefonnummer för upplysningar: 0200-120 777

Om du är i fara RING 112

Nyhetsflöde:

RSS-flöde för kris