Informationen på den här sidan kan vara inaktuell.
Välkommen till vår nya hemsida på www.ovanaker.selänk till annan webbplats.

Här är du:

Kommunens organisation

Ovanåkers kommun är en organisation där verksamheten bedrivs både i förvaltnings-och bolagsform. I kommunen bor det cirka 11 440 personer. Totalt har kommunen en omsättning på cirka 600 miljoner kronor.

Vi har cirka 900 anställda i kommunen. Av dessa arbetar cirka 100 personer inom administrativa yrken. Dessutom finns det tre helägda kommunala bolag, Alfta-Edsbyns Fastighets AB, OKAB näringsliv AB och Helsinge Net Ovanåker AB.

De personer som du möter ute i den dagliga verksamheten är anställda inom förvaltningar och bolag. Det kan bland annat vara fastighetsskötare, bibliotekarier, renhållningsarbetare, lärare, förskole- och hemtjänstpersonal. Deras uppgifter är att se till att det fungerar så som nämnderna/styrelserna beslutat och att du som berörs blir nöjd.

En kommun är uppbyggd av förvaltningar som har hand om speciella områden. I menyn till vänster ser du de förvaltningar som finns i Ovanåkers kommun och vilka ansvarsområden som de har.

Varje förvaltning har en förvaltningschef. Chef över hela den kommunala organisationen är kommunchefen.

OrganisationsschemaPDF (utskriftsversion)

Organisationsschema 2016-10-12 Kommunfullmäktige Revision Valnämnd Kommunstyrelse Personalutskott Kommunstyrelseförvaltning Teknisk nämnd Miljö- och byggnämnd Barn- och utbildningsnämnd Socialnämnd Samhällsbyggnadsförvaltningen Barn- och utbildningsförvaltning Socialförvaltning OKAB Näringsliv AB Helsinge Net Ovanåker AB Helsinge Vatten AB Bollnäs Ovanåker Renhållning AB Alfta Edsbyns Fastighets AB Kommunstyrelsens arbetsutskott
Publicerad 2016-11-29

Kontakt

Kommunchef


Christer Engström
Tfn 0271-570 70
Mobil 070-607 04 06

Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn
Tfn 0271-570 00
kommun@ovanaker.se

Information

Ovanåkers kommuns rss-flöde

Nyheter RSS-flöde

Ovanåkers kommuns facebook

Facebook


© Ovanåkers kommun 2015

Läs mer om: [krisens namn]

Text om krisen

Vad:

Var:

Senaste nytt och vanliga frågor: ovanaker.se/krislänk till annan webbplats

Telefonnummer för upplysningar: 0200-120 777

Om du är i fara RING 112

Nyhetsflöde:

RSS-flöde för kris