Informationen på den här sidan kan vara inaktuell.
Välkommen till vår nya hemsida på www.ovanaker.selänk till annan webbplats.

Publicerad

2015-01-15

Cirkusloppor på luffen

Utställning och workshop på Edsbyns bibliotek.

Bokomslag Cirkusloppor på luffen

Utställningen med Lena Sjöbergs originalbilder från boken Cirkusloppor på luffen har lånats in till Edsbyns bibliotek från Region Gävleborg. Utställningen ingår i satsningen ”Se en bok!”, vars syfte är att locka till nyfikenhet och intresse för bilderböcker och ge tillfälle till samtal kring samtida bilderbokskonst. 

Måndag 26 januari kl. 14.00-16.00 kommer konstpedagogen Erik Anderman och bibliotekskonsulenten Tinne Wennerholm från Kulturutveckling Gävleborg till Edsbyns bibliotek och håller ett föredrag + workshop om hur man kan arbeta med bilder och bilderböcker. Workshopen riktar sig främst till förskolepedagoger, men andra intresserade kan delta i mån av plats.

Utställningen finns sedan kvar i hörsalen på biblioteket till slutet av februari. Av säkerhetsskäl kan inte utställningen stå öppen dagligen utan bevakning,  därför får förskolor och förskoleklasser boka tid för besök. Utställningen visas också för allmänheten på begäran.

Alla förskolor och förskoleklasser i kommunen har fått varsitt exemplar av boken Cirkusloppor på luffen, så att barnen kan bekanta sig med berättelsen.

Anmälan till workshopen görs senaste den 20 januari till Anette Helgesson anette.helgesson@ovanaker.se eller telefon 0271-571 55. Anette tar också emot bokning av tid för att besöka biblioteket och se utställningen.


Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn
Tfn 0271-570 00
kommun@ovanaker.se

Information

Ovanåkers kommuns rss-flöde

Nyheter RSS-flöde

Ovanåkers kommuns facebook

Facebook


© Ovanåkers kommun 2015

Läs mer om: [krisens namn]

Text om krisen

Vad:

Var:

Senaste nytt och vanliga frågor: ovanaker.se/krislänk till annan webbplats

Telefonnummer för upplysningar: 0200-120 777

Om du är i fara RING 112

Nyhetsflöde:

RSS-flöde för kris