Företagsbesök – Works Reklamproduktion

Denna vecka träffade vi ännu ett av alla familjeföretag i kommunen när vi hälsade på hos Works Reklamproduktion, beläget i centrala Alfta.
Thorsten, lokalt känd som ”Totte”, driver och äger verksamheten tillsammans med sönerna David och Anton.

Företaget erbjuder heltäckande reklamtjänster och produkter till företag som vill synas. Lite fördjupat kan man säga att företaget tillhandahåller en lösning där man som kund kan få allt serverat. Från idé till produktion och installation.

Några av de produkter man erbjuder sina kunder är produktion och montage av skyltar, banderoller, flaggor, fönsterdekorer, fordonsdekorer samt helfoliering av fordon och inredning. Dessutom hyr man ut fordon, maskiner och tält.
Works Reklamproduktion har funnits i 14 år och man är noga med att söka samarbeten lokalt.
Företagets styrkor är flexibiliteten och noggrannheten i det man gör, man eftersträvar kvalitet i alla utföranden oavsett storlek på jobb eller kund.
Just medvetenheten i kvalitetsfrågor har utvecklats över tid, mycket tack vare att man jobbar med stora och välkända varumärken och kunder.
Ett bevis på att man är långt fram i kompetens och kvalitet är att många uppdragsgivare väljer Works Reklamproduktion före sin egna montörer när uppdrag blir kompetenskrävande och komplexa.
Ett stort tack för att vi fick titta in och trevlig helg önskar Ovanåkers kommun.


Medverkande från kommunen var:
Yoomi Renström
Hans Jonsson
Björn Mårtensson
Stefan Jonsson
Fredrik Persson


Senast uppdaterad