Kontakt

För företagare

Här finns information som för dig som är företagare eller drömmer om att starta eget. Vill du ha kontinuerlig information om evenemang som rör näringslivet i kommunen, e-posta lina.kronberg@ovanaker.se

Senaste nytt om coronaviruset och covid-19

Håll dig uppdaterad som företagare. Här finns information om tillfälliga ändringar i lagar och regler som är bra att känna till med anledning av coronaviruset och covid-19. Informationen är samlad från myndigheter till företagare och finns på www.verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Sidan uppdateras kontinuerligt.

Aktuellt

Starta eget företag

Region Gävleborg erbjuder i samarbete med Ovanåkers kommun och Gävleborgs tio kommuner ett antal starta eget-kurser under året, för dig som vill starta eget företag. Mer information om starta eget-kursen.

Utveckla ditt företag

Näringlivsutvecklare Lina Kronberg kan hjälpa dig vidare till rätt person inom till exempel Ovanåkers kommun eller våra samarbetspartners. Vill du söka företagsstöd så hittar du information härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du utveckla ditt företag kan vi hjälpa dig med företagsrådgivning och Almi:s mentorsprogramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nio gånger om år har vi företagarfrukostar, där företagare och personer som är aktiv i näringslivet i Ovanåkers kommun har en möjlighet att träffa andra företagare och kommunledningen.

Etablera ditt företag

I Ovanåkers kommun finns en brinnande entreprenörsanda med många framgångsrika företag. Här hittar du information om lediga lokaler och industrimark, samt Alfta industricenter.

Kontakt

Lina Kronberg
Näringslivskontoret

Tfn 0271-570 33
E-post lina.kronberg@ovanaker.se

Senast uppdaterad 2020-03-23 11.50

Tyck till om sidan