Kontakt

För företagare

Här finns information som för dig som är företagare eller drömmer om att starta eget. Vill du ha kontinuerlig information som rör näringslivet i kommunen via vårt nyhetsbrev, e-posta lina.kronberg@ovanaker.se

Senaste nytt om coronaviruset och covid-19

Håll dig uppdaterad som företagare. Här finns senaste nytt om covid-19 för dig som är företagare.

Aktuellt

Nytt projekt: Accelerate Your Buisness

Är ett regionalt pilotprojekt som verkar i Ovanåker, Hudiksvall, Hofors och Sandviken för att främja tillväxten i företag som drivs av utföddesfödda kvinnor. Läs mer här https://aybusiness.se/länk till annan webbplats

Starta företag

www.verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns samlad information från våra myndigheter där du som vill starta företag kan hitta de mesta svaren på dina frågor.

Hösten 2020 planeras nya Starta eget-kurser för dig som drömmer om att driva eget företag. Ovanåkers kommun ingår i "Hållbar regional näringslivssamverkan" tillsammans med Region Gävleborg och övriga kommuner i Gävleborg. Det innebär att kurser som Starta eget och affärsutvecklingsutbildningar kommer att erbjudas. Vi uppdaterar här så fort datumen är klara.

Utveckla företag

Näringlivsutvecklare Lina Kronberg kan hjälpa dig vidare till rätt person inom till exempel Ovanåkers kommun eller våra samarbetspartners. Vill du söka företagsstöd så hittar du information härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du utveckla ditt företag kan vi hjälpa dig med företagsrådgivning och Almi:s mentorsprogramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nio gånger per år har vi företagarfrukostar, där företagare och personer som är aktiv i näringslivet i Ovanåkers kommun har en möjlighet att träffa andra företagare och kommunledningen. Givetvis följer vi folkhälsomyndighetens rekommendationer med anledning av covid-19.

Etablera företag

I Ovanåkers kommun finns en brinnande entreprenörsanda med många framgångsrika företag. Här hittar du information om lediga lokaler och industrimark, samt Alfta industricenter.

Kontakt

Näringslivskontoret
Lina Kronberg
Tfn 0271-570 33
E-post lina.kronberg@ovanaker.se

Senast uppdaterad 2020-07-02 10.27