Kontakt

Frukostmöten för företagare

Du som är företagare eller aktiv i näringslivet i Ovanåkers kommun är välkommen till frukostmöten som arrangeras av Ovanåkers kommun. Syftet med mötena är att företagare ska träffa kommunledningen och att företagare träffar varandra.

Träffarna arrangeras nio gånger per år, alltid sista onsdagen i månaden kl. 07.30-09.00. Var och en bekostar sin egen frukost, om ingenting annat anges.

Frukostmöten hösten 2019

Datum

Plats

Gäster

Onsdag 28 augusti 2019
kl. 7.30-9.00

Nefab, Runemo, Alfta

Hurra för Nefab som fyller 70 år!
Välkommen på företagarfrukost till Nefab i Runemo, Alfta. Det har nu gått 70 år sen tillverkningen startade i Runemo, Alfta. Nu är Nefab en global förpackningsleverantör som designar, producerar och levererar kompletta förpackningslösningar. Kom på frukosten och hör mer om företagets historia och planer för framtiden. Det finns också möjlighet att besöka Nefabs museum.

Ovanåkers kommun bjuder på frukostsmörgås. Det krävs anmälan till lina.kronberg@ovanaker.se


Onsdag 25 september kl 7.30-9.00

Café Agnes, Hälsingegård Ol-Anders, Alfta

Årets företagare 2019 i Ovanåker – Permia!
För tre år sedan köpte Helene Svedberg, Stina Eriksson och Sara Dahlberg Permia Inredningar AB. Ett företag som i över tre decennier inrett fjällvärlden. Permia har sitt huvudkontor bland furu och gran av högsta kvalitet i Alfta, något som märks i deras möbler och inredning.

På företagarfrukosten kommer företagartrion att berätta mer om hur de arbetar och varifrån de får sin inspiration.

Voxnabruk Mat & Nöje AB ordnar frukost som var och en betalar själva. Anmäl dig gärna till lina.kronberg@ovanaker.se

Onsdag 30 oktober kl 7.30-9.00

Pub Joe, Svenska Fönster Arena, Edsbyn

Hur är företagsklimatet i Ovanåker?
Regionchef Lotta Pettersson från Svenskt Näringsliv kommer till oss och redovisar enkäten om företagsklimatet och näringslivsrankingen. Hur blir Ovanåker en bättre företagskommun? Vad fungerar bra och vad kan utvecklas?

Voxnabruk Mat & Nöje AB ordnar frukost som var och en betalar själv. Anmäl dig gärna till lina.kronberg@ovanaker.se

Onsdag 27 november kl 7.30-9.00

Start vid Järnvägshotellet Edsbyn, sen vidare till Horisontprodukter

Nya lokaler för Horisontprodukter.

Under 50 års tid har Horisontprodukter försett byggmarknaden med kvalitetsprodukter för en säker arbetsplats. Förra året blev Horisontprodukter Årets företagare i Ovanåker. Företaget växter så det knakar, så pass att de under hösten flyttar från Edsbyverkens fastighet till större lokaler på Barnängen i Edsbyn. Nu har vi chansen att höra ägaren Peter Ring och Magnus Ståhl om hur de arbetar samt se hur de fått det efter flytten.

Frukosten inleds på Järnvägshotellet i Edsbyn. Var och en bekostar sin frukost själv. Därefter beger vi oss till Horisontprodukter (gamla Metallprodukter). Anmäl dig gärna till lina.kronberg@ovanaker.se

Kontakt

Näringslivskontoret

Tfn 0271-570 00 vx
E-post naringslivskontoret@ovanaker.se

Senast uppdaterad 2019-11-04 08.58

Tyck till om sidan