Kontakta oss för mer information

Du borde ha Sveriges Viktigaste jobb!

Är du intresserad av att arbeta hos oss på socialförvaltningen i Ovanåkers kommun och vill veta mer om oss och våra olika yrken. Eller har du frågor/funderingar om att arbeta inom socialfövaltningen?

Hör gärna av dig till oss:
framtidenardin@ovanaker.se
0271-570 00 (vx)
Vi finns även på facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Prova på att arbeta hos oss!

Tycker du att det verkar spännande att få arbeta med människor men är osäker på om det är rätt för dig, då kan du prova på att arbeta hos oss som semestervikarie/vikarie inom äldre- och handikapomsorgen. Varje sommar är det cirka 200 st som arbetar hos oss som sommarvikarie och de allra flesta trivs mycket bra och kan tänka sig att i framtiden arbeta på den arbetsplats där de har varit vikarier.

Kontakta oss gärna via detta formulär


Om du vill bli kontaktad, ange vilket sätt du vill att vi kontaktar dig (glöm inte att fylla i dina kontaktuppgifter om du vill att vi ska kontakta dig). Det går bra att ange flera olika alternativ.
Multiple selection
Är du intresserad av att arbeta som vikarie hos oss så kan du ta kontakt med resursenheten som är en intern bemanningsenhet för äldre- och handikappomsorgen.

Senast uppdaterad 2018-12-05 16.06

Tyck till om sidan