Kontakt

Aktivitetsledare i samarbete med Alfta och Edsbyns fotbollsföreningar

Här söker du som är 16-19 år feriearbete som ledare inom fotboll i Edsbyn och i Alfta. Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vara ledare för Edsbyns If Fotbolls Fotbollsskola och Alfta Gif’s Bollkul. Fotbollsskolan i Edsbyn bedrivs i samarbete med Svenska Fotbollsförbundet och som ledare kommer du att delta i en ledarutbildning en söndag innan fotbollsskolan startar.

Arbete 3 veckor, 4 timmar/dag.

Perioder: v. 25-27.

Antal platser: 4.

För att ansöka om feriearbetet fyller du i formuläret nedan. Vi tar endast emot ansökningar via webbformuläret. Sista ansökningsdag är 8 mars.

Ni som blir erbjudna ett arbete kommer att bli tilldelade en period. Det finns inte möjlighet att byta eller önska period. Ni som blir erbjudna ett feriejobb blir kallade till en träff under våren där ni får information om ert feriearbete och då kommer ni också att skriva på ett anställningsavtal.

Uppgifter om lön kommer senare så håll utkik!

Har du inte blivit kontaktad av någon innan den 17 april har du inte fått feriearbete.


Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 8 mars.

Hur vi hanterar dina personuppgifter

Ovanåkers kommun behöver spara och behandla personuppgifter om dig. Detta för att kunna hantera din intresseanmälan samt en eventuell rekrytering av feriearbeten sommaren 2020. Vi använder de uppgifter som du angivit vid registreringen (d.v.s. personnummer, namn, adress, telefonnummer, e-postadress) samt och i vissa fall från arbetsgivarens personalsystem. Eventuella personuppgifter som anges i fritextfält kan komma att behandlas. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är alltså att behandlingen är nödvändig för att du ska kunna göra ovanstående intresseanmälan gällande feriearbete.

Dina uppgifter kommer att sparas tillsvidare.

De personuppgifter du skickar till oss hanteras enligt offentlighets- och sekretesslagens krav.

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. För information, kontakta Ovanåkers kommun, e-post kommun@ovanaker.se eller tfn 0271-570 00 (vx).

Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt och har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter kontakta i första hand vårt dataskyddsombud via e-post, dataskyddsombud@kfhalsingland.se. Anser du fortfarande att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt, kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på www.ovanaker.se/personuppgifterlänk till annan webbplats

Kontakt

Folkhälsosamordnare

Ulla-Marie Nilsson
Tfn 0271-572 85
E-post ulla-marie.nilsson@ovanaker.se

Senast uppdaterad 2020-02-04 11.47