Kontakt

Semestervikarie inom omvårdnads- och omsorgsenheten

Vi söker dig som har fyllt 18 år och är intresserad av att arbeta med människor och vill arbeta inom hemtjänsten, särskilda boendena, korttidsvistelsen, dagverksamheten eller någon av våra LSS-verksamheter.

Kvalifikationskrav

För att trivas hos oss bör du ha ett genuint intresse för att arbeta med människor,
vara flexibel, ansvarsfull, lyhörd för andras behov, ha god servicekänsla och samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du har en pågående eller fullgjord gymnasial utbildning med inriktning på vård och omsorg, barn och fritidsprogrammet eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Vi tar även emot ansökningar från personer utan formell utbildning inom vård och omsorg.

Tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete är meriterande men inte ett krav.

Då dokumentation är en del i dina arbetsuppgifter är det viktigt att du behärskar svenska språket bra i både tal och skrift.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Viktig information

Betyg från utbildning och intyg från tidigare anställningar ska bifogas för inplacering i rätt lönenivå.

För dig som ska arbeta inom omsorgsenheten med barn krävs utdrag ur belastningsregistretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi rekryterar fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Sista ansökningsdag är 2020-04-30

Använd följande formulär för att söka jobb hos oss

Ange var du önskar att arbeta i sommar
För att de som hanterar din ansökan ska veta var du önskar att arbeta i sommar måste du ange ditt förstahands-, andrahands- och tredjehandsval här nedanför. Detta är obligatoriskt och måste anges för att förenkla hanteringen av de ansökningar som inkommer. Det kan exempelvis vara så att det inte behövs fler vikarier inom det område som du angivit som ditt förstahandsval och då kan man direkt koppla din ansökan till andrahandsvalet o.s.v.

Ange ditt förstahandsval för var du önskar att arbeta

Ange ditt andrahandsval för var du önskar att arbeta

Ange ditt tredjehandsval för var du önskar att arbeta


Välj vilken period du önskar att arbeta i sommar. Observera att om man kan arbeta hela sommaren så ger det fördel.
Dina personuppgifter
Fyll i nedanstående personuppgifter

Körkort * (obligatorisk)
Har du körkort?
KörkortOm du har körkort vänligen scanna in eller ta ett kort av körkortet och bifoga det här.
Allergi * (obligatorisk)
Har du någon allergi?
Allergi
Vem är du? Varför gör du intresseanmälan? Vilka egenskaper har du som gör dig intressant för oss? Skriv ditt personliga brev här.

Redogör för pågående eller fullföljda utbildningar och kurser

Redogör för eventuella tidigare anställningar, praktikperioder etc.


Bifoga eventuellt CV
Samtycke * (obligatorisk)
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs att du ger ditt medgivande för att kunna anmäla ditt intresse om semestervikariat.
Samtycke

OBS! När du skickat din ansökan så ska du komma till en sida där det står att vi har tagit emot din ansökan. Om du inte gör det så måste du kontrollera att allt är korrekt ifyllt i formuläret. Annars kommer inte din ansökan att skickas in.

Integritetsvillkor

Ovanåkers kommun behöver spara och behandla personuppgifter om dig. Detta för att kunna hantera din intresseanmälan samt en eventuell rekrytering och bemanningen av semestervikarier sommaren 2020. Vi använder de uppgifter som du angivit vid registreringen (d.v.s. personnummer, namn, adress, telefonnummer, e-postadress) samt och i vissa fall från arbetsgivarens personalsystem. Eventuella personuppgifter som anges i fritextfält kan komma att behandlas. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är alltså att behandlingen är nödvändig för att du ska kunna göra ovanstående intresseanmälan gällande jobb som semestervikarie.

Dina uppgifter kommer att sparas tillsvidare.

De personuppgifter du skickar till oss hanteras enligt offentlighets- och sekretesslagens krav.

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. För information, kontakta Ovanåkers kommun, e-post kommun@ovanaker.se eller tfn 0271-570 00 (vx).

Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt och har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter kontakta i första hand vårt dataskyddsombud via e-post, dataskyddsombud@kfhalsingland.se. Anser du fortfarande att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt, kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på www.ovanaker.se/personuppgifterlänk till annan webbplats

Kontakt

Enhetschef resursenheten

Carina Uppegård
0271-571 29

Assistent

Ulrica Nordahl-Olsson
Tfn 0271-572 41

Senast uppdaterad 2020-01-07 15.21