Kontakt

Semestervikarierande arbetsterapeut

Arbetsterapeutyrket är fritt, självständigt och ansvarsfullt, med fokus på människans hälsa, aktivitet, delaktighet och miljö. Som arbetsterapeut hjälper du människor till ökad livskvalitet och ett självständigare liv.

Du kommer att ansvara för rehabilitering för personer som bor i det egna hemmet, på särskilt boende eller vistas på korttidsplats.

Målsättningen med ditt arbete är att skapa möjligheter för den enskilde att leva ett självständigt liv och underlätta kvarboende.

Som arbetsterapeut arbetar du i team tillsammans med fysioterapeut, rehabassistent, sjuksköterskor, undersköterskor samt enhetschef.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter kommer bl.a. ingå;

- Bedömning av aktivitetsförmåga och utifrån det planera, genomföra och följa upp arbetsterapeutiska åtgärder.

- Bedömning, förskrivning samt utprovning av hjälpmedel.

- Skriva intyg i samband med bostadsanpassning.

- Handleda vårdpersonal.

- Utveckla ett aktiverande- och rehabiliteringsinriktat arbets- och förhållningssätt i det vardagliga omvårdnadsarbetet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet och intresse av att arbeta med äldre och vuxna personer i det egna hemmet, på särskilt boende eller på korttidsplats. Du bör ha lätt för att ta nya kontakter, vara flexibel, självständig i ditt arbete och ha god samarbetsförmåga samt vara duktig på att strukturera och prioritera ditt arbete. Du behöver också ha god förmåga att handleda vårdpersonal i ett rehabiliterande arbetssätt.

Du har god datorvana.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Det är meriterande men ”inte ett krav” att du har arbetat inom äldreomsorg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 2019-04-05

OBS: Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Använd följande formulär för att söka jobb hos oss

Dina personuppgifter
Fyll i nedanstående personuppgifter

Körkort * (obligatorisk)
Körkort


Har du körkort?

Vem är du? Varför gör du intresseanmälan? Vilka egenskaper har du som gör dig intressant för oss? Skriv ditt personliga brev här.

Redogör för pågående eller fullföljda utbildningar och kurser


Arbetslivserfarenhet


Bifoga eventuellt CV
Samtycke * (obligatorisk)
Samtycke

I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs att du ger ditt medgivande för att kunna anmäla ditt intresse om semestervikariat.

OBS: När du skickat din ansökan så ska du komma till en sida där det står att vi har tagit emot din ansökan. Om du inte gör det så måste du kontrollera att allt är korrekt ifyllt i formuläret. Annars kommer inte din ansökan att skickas.

Integritetsvillkor

Ovanåkers kommun behöver spara och behandla personuppgifter om dig. Detta för att kunna hantera din intresseanmälan samt en eventuell rekrytering och bemanningen av semestervikarier sommaren 2019. Vi använder de uppgifter som du angivit vid registreringen (d.v.s. personnummer, namn, adress, telefonnummer, e-postadress) samt och i vissa fall från arbetsgivarens personalsystem. Eventuella personuppgifter som anges i fritextfält kan komma att behandlas. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är alltså att behandlingen är nödvändig för att du ska kunna göra ovanstående intresseanmälan gällande jobb som semestervikarie.

Dina uppgifter kommer att sparas tillsvidare.

De personuppgifter du skickar till oss hanteras enligt offentlighets- och sekretesslagens krav.

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. För information, kontakta Ovanåkers kommun, e-post kommun@ovanaker.se eller tfn 0271-570 00 (vx).

Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt och har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter kontakta i första hand vårt dataskyddsombud via e-post, dataskyddsombud@kfsh.se. Anser du fortfarande att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt, kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på www.ovanaker.se/personuppgifterlänk till annan webbplats

Kontakt

Enhetschef hälso- och sjukvården

Elisabeth Andersson
0271-571 13

Senast uppdaterad 2019-01-15 15.22