Kontakt

Semestervikarierande fysioterapeut/sjukgymnast

En fysioterapeut arbetar med sambandet mellan fysisk funktion, rörelse och hälsa och kan genom sin kunskap hjälpa människor att främja hälsa, förebygga sjukdom och skada samt hjälpa människor återfå funktion efter skada och behålla bästa möjliga rörelseförmåga.

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss ansvarar du för rehabilitering av personer som bor på något av våra äldreboende eller ordinära boenden (egna hemmet). Du gör bedömningar, sätter mål och utvärderar fysisk funktion och utformar funktionell träning i hemmiljön, särskilt boende, korttidsvistelse eller i dagverksamhet. Du kommer även utföra och utvärdera behandlingar. Du arbetar med handledning, instruktion och information till omsorgstagare, omvårdnadspersonal och närstående. En viktig uppgift är att handleda vårdpersonal i arbetsteknik och ett rehabiliterande arbets- och förhållningssätt. I arbetsuppgifterna ingår även hjälpmedelsförskrivning.

Som fysioterapeut arbetar du i team tillsammans med arbetsterapeuter, rehabassistenter, undersköterskor, sjuksköterskor och enhetschefer.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Det är meriterande med inte ett krav att du har erfarenhet av kommunal äldreomsorg. För att lyckas i tjänsten bör du bara självständig och ta eget ansvar i din profession.

Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du förväntas kunna arbeta självständigt såväl som samarbeta i team. Som person är du empatisk, trygg, stabil och med god förmåga att anpassa dig till förändringar.

Du har god datorvana.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Det är meriterande men ”inte ett krav” att du har arbetat inom äldreomsorg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 2019-04-05

OBS: Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Använd följande formulär för att söka jobb hos oss

Dina personuppgifter
Fyll i nedanstående personuppgifter

Körkort * (obligatorisk)
Har du körkort?
KörkortVem är du? Varför gör du intresseanmälan? Vilka egenskaper har du som gör dig intressant för oss? Skriv ditt personliga brev här.

Redogör för pågående eller fullföljda utbildningar och kurser


Redogör för eventuella tidigare anställningar, praktikperoder etc.


Bifoga eventuellt CV
Samtycke * (obligatorisk)
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs att du ger ditt medgivande för att kunna anmäla ditt intresse om semestervikariat.
Samtycke

OBS: När du skickat din ansökan så ska du komma till en sida där det står att vi har tagit emot din ansökan. Om du inte gör det så måste du kontrollera att allt är korrekt ifyllt i formuläret. Annars kommer inte din ansökan att skickas.

Integritetsvillkor

Ovanåkers kommun behöver spara och behandla personuppgifter om dig. Detta för att kunna hantera din intresseanmälan samt en eventuell rekrytering och bemanningen av semestervikarier sommaren 2019. Vi använder de uppgifter som du angivit vid registreringen (d.v.s. personnummer, namn, adress, telefonnummer, e-postadress) samt och i vissa fall från arbetsgivarens personalsystem. Eventuella personuppgifter som anges i fritextfält kan komma att behandlas. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är alltså att behandlingen är nödvändig för att du ska kunna göra ovanstående intresseanmälan gällande jobb som semestervikarie.

Dina uppgifter kommer att sparas tillsvidare.

De personuppgifter du skickar till oss hanteras enligt offentlighets- och sekretesslagens krav.

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. För information, kontakta Ovanåkers kommun, e-post kommun@ovanaker.se eller tfn 0271-570 00 (vx).

Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt och har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter kontakta i första hand vårt dataskyddsombud via e-post, dataskyddsombud@kfsh.se. Anser du fortfarande att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt, kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på www.ovanaker.se/personuppgifterlänk till annan webbplats

Kontakt

Enhetschef hälso- och sjukvården

Elisabeth Andersson
0271-571 13

Senast uppdaterad 2019-01-15 15.23