Kontakt

Semestervikarierande sjuksköterska

Arbetet som sjuksköterska i kommunen innebär att du arbetar med hemsjukvård och förebyggande hälsovård hos enskilda personer som bor i ordinära bostäder och i kommunens särskilda boenden och som vistas på korttids.

Du ansvarar även för rådgivning, undervisning och utveckling samt stöd till omvårdnadspersonal när det gäller omvårdnadsfrågor och sjukvårdande arbetsuppgifter.

Du ingår i ett hälso-och sjukvårdsteam tillsammans med sjukgymnast, arbetsterapeut, rehab assistenter och sjuksköterskor. Du har ett nära samarbete med bland annat enhetschefer, omvårdnadspersonal och primärvårdens läkare. Du arbetar dag- kvällstid och helg.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Gärna med erfarenhet men även du som nyligen har avslutat dina studier är välkommen att söka arbete i sommar.

Du har god datorvana Du ska kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut och ha en god förmåga att samarbeta då arbetet innebär många kontakter både externt och internt. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha ett bra bemötande med brukare/patienter och kollegor, samt ha förmåga att dela med dig av kunskap och information på ett pedagogiskt sätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Det är meriterande men ”inte ett krav” att du har arbetat inom äldreomsorg

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 2019-04-05

OBS: Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Använd följande formulär för att söka jobb hos oss

Dina personuppgifter
Fyll i nedanstående personuppgifter

Körkort * (obligatorisk)
Körkort


Har du körkort?

Vem är du? Varför gör du intresseanmälan? Vilka egenskaper har du som gör dig intressant för oss? Skriv ditt personliga brev här.

Redogör för pågående eller fullföljda utbildningar och kurser


Arbetslivserfarenhet


Bifoga eventuellt CV
Samtycke * (obligatorisk)
Samtycke

I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs att du ger ditt medgivande för att kunna anmäla ditt intresse om semestervikariat.

OBS: När du skickat din ansökan så ska du komma till en sida där det står att vi har tagit emot din ansökan. Om du inte gör det så måste du kontrollera att allt är korrekt ifyllt i formuläret. Annars kommer inte din ansökan att skickas.

Integritetsvillkor

Ovanåkers kommun behöver spara och behandla personuppgifter om dig. Detta för att kunna hantera din intresseanmälan samt en eventuell rekrytering och bemanningen av semestervikarier sommaren 2019. Vi använder de uppgifter som du angivit vid registreringen (d.v.s. personnummer, namn, adress, telefonnummer, e-postadress) samt och i vissa fall från arbetsgivarens personalsystem. Eventuella personuppgifter som anges i fritextfält kan komma att behandlas. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är alltså att behandlingen är nödvändig för att du ska kunna göra ovanstående intresseanmälan gällande jobb som semestervikarie.

Dina uppgifter kommer att sparas tillsvidare.

De personuppgifter du skickar till oss hanteras enligt offentlighets- och sekretesslagens krav.

Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. För information, kontakta Ovanåkers kommun, e-post kommun@ovanaker.se eller tfn 0271-570 00 (vx).

Om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt och har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter kontakta i första hand vårt dataskyddsombud via e-post, dataskyddsombud@kfsh.se. Anser du fortfarande att dina personuppgifter behandlas på ett felaktigt sätt, kontakta tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på www.ovanaker.se/personuppgifterlänk till annan webbplats

Kontakt

Enhetschef hälso- och sjukvården

Elisabeth Andersson
0271-571 13

Senast uppdaterad 2019-01-15 15.23