Kontakt
Ett barn sitter bortvänd i en rutschkana

Vikariat inom förskola och fritids

Är du intresserad att jobba som timvikarie inom barn- och utbildningsförvaltningens verksamheter? Arbetet gäller enbart timanställningar och jobb efter behov. Som vikarie ska du ha fyllt 18 år och ha möjlighet att med kort varsel vikariera. Du ska även vara lätt att få tag på via telefon/mobil.

Arbetet gäller enbart timanställningar och jobb efter behov. Som vikarie ska du ha möjlighet att med kort varsel vikariera. Du ska även vara lätt att få tag på via telefon/mobil.

Vi söker i första hand utbildade förskollärare, fritidspedagoger och barnskötare. Även om du håller på att utbilda dig eller har erfarenhet som gör att du kan klara uppgiften, så är du välkommen att anmäla dig till vår vikarielista. Arbetet som timvikarie kräver ett stort mått av flexibilitet, initiativförmåga och ansvarstagande.

För att kunna arbeta som vikarie krävs att du fyllt 18 år och har ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget är giltigt 1 år. Det är du som ansöker om utdraget och ansvarar för att utdraget lämnas till barn- och utbildningsförvaltningen.

Mer info om hur du söker registerutdrag samt anmälningsblankett.PDF

Godkänd vikarie

Du som är godkänd vikarie kan ange i vikarielistan när du är tillgänglig.

Vikarelista för förskola och fritidslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

Barnomsorgshandläggare

Veronica Blomberg
Tfn 0271-570 20
E-post: veronica.blomberg@ovanaker.se

Telefontid

Måndag - tisdag kl. 13.00 - 16.00
Onsdag - torsdag kl. 08.00 - 12.00

Besökstiden utgår i samband med ökad smittorisk av covid -19

Senast uppdaterad