Kontakt

Hej

Sista dagarna i årskurs 7 sedan är det sommarlov!

Nu är det inte många skoldagar kvar. Det mesta skolarbetet är avklarat, nu är det mycket städa och och göra avslut i olika ämnen. I morgon tisdag kl 10.00-11.00 går eleverna på en föreläsning “Om bollen inte är rund”. I övrigt är det lektionstider som vanligt.

På onsdag ska alla elever ha med sig en påse att stoppa ner de saker från skåpet som ska användas till hösten. Vi kommer att städa skåpen på mattelektionen kl 10.10. Datorer och sladdar ska redan vara inlämnade.

Nästa måndag (10/6) har vi klassens dag. Vi samlas kl 9.30 vid stora entrén på skolan och går sedan vidare för diverse aktiviteter. Vi avslutar dagen runt 13.00.

På skolavslutningen 11/6 samlas klassen vid Hembygdsgården 8.30 för att se på några framträdanden och niornas betygsutdelning. Årskurs 7 har under våren på tekniklektionerna byggt bilar och tävlat med dom så vinnare kommer att få pris under avslutningsceremonin. Efter ceremonin ses klassen en kort stund i Öjeparken för fotografering och avslut.

 

Tack för en fin termin tillsammans med era ungdomar och för ert föräldrastöd. Ert engagemang betyder mycket för oss i skolan, vi ser fram emot årskurs åtta och fortsatt bra samarbete! Tveka inte att höra av er om det är något.

 

Påminnelse: Allt ska lämnas åter över sommaren, dator, laddare, skåpnyckel, skolböcker...så ta gärna ett extra varv hemma och kolla om det ligger nåt där.


Furuvik: För er som har barn som ska med på stolt och nykter den 11 juni, gäller följande. Samling vid 16.00 på parkeringen, avresa 16.30. Hemfärd kl 01.00.


Nu lite info om de sista dagarna:


 

Tisdag 11 juni - skolavslutning


8.25 samling med klassen vid scenen i öjeparken


8.30 Avslutningscermoni vid hembygsgårdens scen där niorna framträder


ca 9.30 kort samling med klassen för ett gemensamt avslut, vi beräknar sluta kring kl 10.00


Onsdag: Sommarlov !!!
Vi önskar en trevlig ledighet med många sköna semesterdagar!

Vi hörs/

Anna, Yvonne och Carina

Kontakt

Befattning

Förnamn Efternamn
Tfn
E-post

Senast uppdaterad 2019-06-05 08.09

Tyck till om sidan