Kontakt

7B

Dax för utvecklingssamtal!

Vecka 7 och 8 har vi utvecklingssamtal, alla elever har fått tider för detta. Vi kommer att ha elevledda utvecklingssamtal där eleven själv innan utvecklingssamtalet bland annat dokumenterar dagsläget i de olika ämnena och vad man vill utvecklas med. Eleven blir mer insatt i sin egen kompetens och sina utvecklingsområden.

Den här veckan har vi kärlekstema på skolan eftersom det är alla hjärtansdag på torsdag. Till exempel på svenskan och engelskan kommer vi att arbeta med dikter om kärlek. Nästa vecka (v.8) är det prov i matte, område bråk.

Vi uppmanar alla att kolla hemma om det finns datorladdare som hör till skolans datorer. Det är många i åk 7 som saknar laddare i laddarskåpen. Något som också är bra att prata om hemma är att man ansvarar själv för att ha med sig rätt material (mappar, dator, penna) till varje lektion. Många slarvar bort hela mappar med skolböcker och arbetsmaterial eller har inte med sig penna till lektioner.

Påminn gärna eleverna om att det är läxläsning varje vecka, där kan eleverna få hjälp att ta igen sådant de missat om de varit sjuka till exempel. Schema på detta finns uppsatt i kapprummet.

Ha det gott!

 

Hälsningar Anna och Carina

Kontakt

Befattning

Förnamn Efternamn
Tfn
E-post

Senast uppdaterad 2019-02-11 08.51

Tyck till om sidan