Veckobrev 7C v. 3

UPPDATERAD med följande (kl 13.10)

Alla klasser, förutom 7A och 7B, kommer att ha utomhusidrott från och med vecka 4 och tre veckor framåt.

V4 - Ska eleverna åka skridskor (skridskor och hjälm finns att låna).

V5 - Skidor (skidor och stavar finns att låna).

V6 - Eleverna får välja mellan skidor och skridskor.


Ursprungligt meddelande:
Hej allesammans!

Lite allmän info! Eleverna har varit väldigt duktiga på att sköta det här med inneskor samt att inte gå med ytterskor i de delarna som ska vara skofria. Kul! De är duktiga våra elever. =)

Lite förändringar sker i takt med att bygget fortskrider. Gamla ingången mot gymnasiet kommer tas ur bruk. Detta för att bygga ihop byggarbetsplatsen så inte stora fordon behöver köra utanför byggarbetsplatsens inramningar. Vad det egentligen betyder för eleverna är bara att vi kommer använda den nya huvudingången mot simhallen/parkeringen istället.

Kristin kommer att vara föräldraledig på måndagar, och hennes frånvaro täcks upp av Helena Öhagen. Det är något olyckligt att det blev just måndagar då klassen har sin musiklektion med Kristin då, men flera omständigheter gjorde att det ändå blev den lösning som passade bäst. Klassen följer ändå samma musikplanering som de övriga sjuorna och Kristin är så klart behjälplig med bedömning mm. Kristin är fortfarande mentor och kontaktbar.

Vi pratade lite med klassen om att hitta på lite olika aktivieter. Vi har lite planer som vi ska fila på.

Läxor v. 3:

Mån/tis/ons inga läxor.

Torsdag: franska glosor. Det var lite osäkert för tyskan. Janne har varit sjuk så verkade inte ha delats ut några för denna vecka.

Fredag: quiz i NO om eld&brand. Eleverna har fått ett papper att plugga på. Plus lektionstid. Glosor i engelska.

Senast uppdaterad 2019-02-04 09.33

Tyck till om sidan