Veckobrev V23 & V24

Snart är det sommarlov!

Vi påminner igen om lovskolan för eleverna som har ett eller flera F och vill bli av med dem.

Alla textböcker ni har hemma ska lämnas in till ansvarig lärare, så se till att ni letar hemma så att ni inte har några liggandes.

7D’s planering för V23 & V24 :


Måndagen 3 juni: Lektioner som vanligt, under SO-lektionen så ska datorerna samlas in med laddaren. Har man inte med sig laddaren på måndagen tar man med sig den på tisdagen och lämnar in till Johan Storm. Alla datorer och laddare kommer att prickas av. 10:30 är det Skol-IF i aulan för medlemmarna.

Tisdag 4 juni: Första lektionen är som vanligt. Sen är det föreläsning för eleverna mellan 10-11, Andreas Jonsson pratar om "När bollen inte är rund".

11:15 – 12:15 är det lunch. Sen reflektion med mentorer om föreläsningen.

Onsdag 5 juni: lektioner som vanligt.

Torsdag 6 juni: Lov

Fredag 7 juni: Lov

Måndag 10 juni: Klassens dag vi samlas i klassen för att titta på film & ha det roligt i parken. Sedan vi ska rensa ut skåpen och umgås. Skåpsnyckeln ska lämnas in när vi rensar skåpen, mentorer kommer att pricka av dem.

Tisdag 11 juni: Skolavslutning på Hembygdsgården kl 8:30.

På skolavslutningen 11/6 samlas klassen vid Hembygdsgården 8.30 för att se på några framträdanden och niornas betygsutdelning. Årskurs 7 har under våren på tekniklektionerna byggt bilar och tävlat med dom så vinnare kommer att få pris under avslutningsceremonin. Efter ceremonin ses klassen en kort stund i Öjeparken för fotografering och avslut.

Vi önskar er alla en trevlig sommar!

Altea & Göran


Tyck till om sidan