Kontakt

År 1

I klass 1 går 20 elever och klasslärare är Susanne Vanberg och Erika Bergstrand. I klassen arbetar även Tina Nilsson, Viktoria Widlund, Annelie Svedberg, Anne-Marie Dahlström och Anna Eriksson.

glada barn håller hand

Veckobrev vecka 2

 

Välkomna tillbaka efter julledigheten!

Vi mjukstartade vårterminen med två dagar där vi har hittat tillbaka till våra rutiner med läsning, matematik och allt som hör därtill. I matten har vi arbetat med diagram. Eleverna fick bygga torn av lego och föra in tornens höjd i ett stapeldiagram. På måndag börjar vi att arbeta med linjediagram där vi varje morgon kommer att mäta temperaturen. Om ni har möjlighet får ni gärna kolla av temperaturen hemma på morgonen. Nästa vecka börjar vi även med läsläxa som vanligt.

Vi vill uppmana er alla att se över de extrakläder eleverna har i sina lådor. Barnen blir blöta på rasterna och kommer att vara i behov av ombyten. Vi har märkt att det är tomt i många lådor.

Vi går i tankarna att starta upp ett instagramkonto där ni vårdnadshavare kan följa klassen. Det kommer främst att vara bilder på saker som eleverna har gjort men ibland kanske eleverna vill vara med på någon bild, vi kommer därför att skicka ut en samtyckesblankett där ni själva får godkänna eller neka ert barns medverkande på den typen av bilder.

Roligt att vara tillbaka i skolan tycker vi och vi ser nu fram emot en härlig vårtermin tillsammans med er och era barn!

Trevlig helg önskar Susanne och Erika

 

 

 

Vecka 3:

Måndag: Idrott inomhus 

 


Kontakt

Celsiusskolan

Tfn 0271-572 04
E-post persclm@ovanaker.se

Senast uppdaterad 2019-01-11 10.36

Tyck till om sidan