Kontakt

År 1

I klass 1 går 20 elever och klasslärare är Susanne Vanberg och Erika Bergstrand. I klassen arbetar även Tina Nilsson, Viktoria Widlund, Annelie Svedberg, Anne-Marie Dahlström och Anna Eriksson.


Veckobrev vecka 21

glada barn håller hand

Den här veckan har vi pratat om vatten och vattnets olika former. Vi har också träffat Paxi som har berättat för oss om vattnets kretslopp och hur det vatten vi dricker och badar i idag är samma vatten som fanns på dinosauriernas tid. Häftigt men ganska konstigt tyckte många. Vi gjorde egna kretslopp som tydligt visar hur vattnet färdas.

På måndag kommer vi att ha läsårets sista "vanliga" läsläxa. På matematiken har vi fortsatt arbeta med bråk. På tekniken gjorde vi egna drakar som eleverna fick ta hem i slutet av veckan.

I stället för GOTD den här veckan så hade vi en frågesport på Kahoot som handlade om alla GOTD vi har haft under hela läsåret. Det var mycket imponerande att se vilket minne eleverna har och hur mycket de faktiskt kom ihåg om varje grej.

Nu är det inte många dagar kvar till sommarlov och nästa vecka går vi bara 3 dagar i skolan då det är Kristi himmelsfärd och klämdag. Vi kommer alltså att vara lediga från skolan torsdag och fredag.

Den 4 juni kommer vi att ha en fotbollsdag på ön tillsammans med tvåorna och treorna. Mer information kommer!

Onsdag den 5 juni kommer vi på skolan att ha Talang! Vi kommer att hålla till i aulan mellan kl.8.30-11.00.

Skolavslutning tisdag den 11 juni på Hembygdsgården. Vi samlas på skolan kl.9.30, tågar ca 9.40 och börjar på Hembygdsgården kl.10.00. Mer info kommer!

Trevlig helg önskar Susanne och Erika!


Vecka 22:

Måndag: Idrott, utomhus


Torsdag: Lediga från skolan och fritids är stängt!

Fredag: Lediga från skolan.

Kontakt

Celsiusskolan

Tfn 0271-572 04
E-post persclm@ovanaker.se

Senast uppdaterad 2019-05-24 09.01

Tyck till om sidan