Kontakt

År 1

I klass 1 går det 26 elever. Klasslärare är Erika Bergstrand och Susanne Vanberg. I klassen jobbar även Elina Falk, Annelie Svedberg och Moa Jernberg.

Veckobrev v 23

Nu har vi knutit ihop säcken och är redo för sommarlov!

Idag har vi haft en härlig dag på Kägelholmen med lek och tipspromenad.

På måndag får eleverna hem diverse skolsaker som vi vill att ni föräldrar tar emot och "öppnar" tillsammans med era barn. Efter skolavslutningen träffas klassen vid något av borden vid serveringen på hembygdsgården och säger hej då! I år är föräldrar välkomna till skolans avslutning för att lyssna på sommarsångerna och fira med sitt/sina barn!

Tider för skolavslutningsdagen:

8.20; Samling på skolan för eleverna

8.30; Vi tågar från skolan

9.00; Skolavslutningen börjar


Skolmobilnr: 072-2057539

Vecka 24

Måndag: Träning på Hembygdsgården

Tisdag: Skolavslutning kl.9.00

 

Vad gör ditt barn om sommarkvällarna?

Satsningen på Trygghetsvandring fortsätter sommaren 2022, men om vi vill att våra centrumkärnor ska vara en trygg plats för alla behöver fler vuxna vistas ute kvällar och nätter.

Alla fredagar och lördagar finns det personal från Ovanåkers kommun ute, men under nätter som dessa är det också mycket stökigt under vardagar.

Ta reda på vad era unga gör och var de befinner sig. Kanske just ditt barn är hemma, men ”det krävs en hel by för att fostra ett barn”! Ta en promenad förbi Öjeparken, Hembygdsgården och Celsiusskolan eftersom det har förekommit sabotage, eldning och berusade barn där under de senaste veckorna.

I augusti kommer du som vårdnadshavare för barn åk 7-9 att få ett utskick om vuxenvandring där vi vädjar till er att vara ute en kväll/läsår.

Ingen vårdnadshavare förväntas ersätta polis eller socialtjänst. Vid pågående brott, ring 112. För polisanmälan, ring 114 14 eller skicka in ett tips till polisen.

Har ni frågor,

folkhalsa@ovanaker.se

0271-570 00Kontakt

Celsiusskolan

Tfn 0271-572 04
E-post persclm@ovanaker.se

Senast uppdaterad