Kontakt

År 2

I klass 2 går 20 elever och klasslärare är Susanne Vanberg och Erika Bergstrand. I klassen arbetar även Viktoria Widlund, Annelie Svedberg, Anne-Marie Dahlström, Anna Eriksson och Marie Vainionpää .

 

Veckobrev vecka 46

Till barnens glädje fick vi vinter och en massa snö! Se gärna över barnens extrakläder, de blir blöta på rasterna.

Vi vill göra er uppmärksamma på att det händer saker på sociala medier som era barn är delaktiga i. Vi vill att ni pratar med era barn om t ex Tic Tock och andra program med chattfunktion. De skriver elaka saker till varandra och det ger oro i gruppen. Vi har pratat med tjejerna i klassen eftersom det var i tjejgruppen det kom upp den här gången. Vi har även pratat med de föräldrar det berör.

Den här veckan har vi haft tvärgruppslekar och invigt förskoleklassbarnen i grupperna. Vi har också uppmärksammat att det är Barnboksvecka och igår gick alla lärare på skolan ut på rasten och satte sig och läste sina egna böcker lite överallt på skolgården. Konstigt men roligt tyckte eleverna! Vi hade även ett bildspel på Öppet hus om vad barnen läser just nu.

Det har känts som en kort vecka och vi har inte hunnit med några samhällen men vi behöver fortfarande små askar, typ tändsticksaskar, kartonger för glödlampor etc.

Vi hade som vanligt ett trevligt öppet hus igår! Kompensation för kvällen kommer innan jul i form av en extra trevlig trevlighet! Signe i förskoleklassen vann tipspromenaden, stort grattis till dig!

glada barn håller hand

 

Trevlig helg önskar Susanne och Erika, 072-228 64 43


Vecka 47:

Måndag: 8.00 Walk and Talk, Boklån


Tisdag: Bad. After Plugg


Onsdag: Idrott inomhus (vi går från skolgården 8.00)

Fredag: 8.00 Walk and TalkKontakt

Celsiusskolan

Tfn 0271-572 04
E-post persclm@ovanaker.se

Senast uppdaterad 2019-11-15 10.47

Tyck till om sidan