Kontakt

År 2

I klass 2 går 20 elever och klasslärare är Susanne Vanberg och Erika Bergstrand. I klassen arbetar även Viktoria Widlund, Annelie Svedberg, Anne-Marie Dahlström, Anna Eriksson, Marie Vainionpää och Matilda Persson.


Veckobrev klass 2

Vecka 4

Den här veckan har vi haft besök från folktandvården där vi blev informerade om hur vi på bästa sätt kan ta hand om våra tänder för att de ska må bra och hålla så länge som möjligt.

Vi har under denna vecka jobbat med division i matematiken. Vi har bland annat tränat på att dela upp klassen i lika stora grupper. I NO har eleverna parvis letat fakta om olika vinterfåglar som de sedan får redovisa för klassen.

På svenskan har vi jobbat med artiklar och eleverna har själva letat och valt ut varsin artikel i tidningen som de har jobbat med.

Våra nya rutiner med innerast där eleverna får spela spel, lägga pussel eller läsa bänkbok har fungerat jättebra. Likaså eftermiddagsrasten då vi går på Walk and Talk de dagar vi slutar 14.00. Vi har hunnit boa in oss i lokalerna och inser att vi trivs bättre och bättre för varje dag!

Anders är sjukskriven i några veckor framöver, under den perioden kommer istället Patrick att ha idrott med klassen. Utomhusperioden är tillsvidare inställd pga avsaknad av snö och is.

Föräldraråd 18/2, kl.18.00-19.30

Trevlig helg önskar Susanne, Erika, Viktoria, Matilda, Ann-Marie, Anna, Marie och Annelie, 072-228 64 43

glada barn håller hand

 


Vecka 5:

Måndag: Boklån


Tisdag: Bad och After plugg


Onsdag: Idrott inomhus (samling i kapprummet vid klassrummet)



Kontakt

Celsiusskolan

Tfn 0271-572 04
E-post persclm@ovanaker.se

Senast uppdaterad 2020-01-24 08.41

Tyck till om sidan