Kontakt

År 4

I klass 4 finns 24 elever. Klasslärare är Heidi Bakåsmoen och Sofie Uppegård. I klassen arbetar även Patrick Dahlström.


Veckobrev v.21

Hej alla!

Vi har haft flera besök av Pernilla Mellqvist även denna vecka, som kommer vara vikarie i klassen medan Heidi är föräldraledig, efter planen från skolstart tills 1.februari 2020. Vi är väldigt glada för att vi har fått tag på en så erfaren och passande lärare till vår klass. Hon har fram tills nu jobbat på träningsskolan på Celsius 7-9 och har 20 års erfarenhet som lärare.

Den här veckan har sett lite annorlunda ut då vi har haft både orientering i Kygelvallen samt aktivitetsdag med gymnasiet. Det gick väldigt bra och eleverna tyckte det var roligt. Vi har anmält oss till skolkampen i Hittaut där klassen tävlar om 3000 kronor. VI planerar att gå ut under skoltid för att leta checkpoints men det är även fritt fram att samla checkpoints på fritiden, tillsammans med vänner, familj eller själv. =)

 

Skolavslutningen blir 11.juni kl.10.00 på Hembygdsgården som vanligt. Eleverna samlas på skolan klockan 9.30 och tågar sedan dit 9.40.

5/6 (onsdag) - slutar eleverna klockan 12 och det är även Talang den dagen.


Svenska: Vi kommer ha extra fokus på skrivning framöver, och vi har därför börjat med att eleverna får ett skrivuppdrag varje dag. Vi kommer starta varannan dag med en tyst skrivstund på ca. 20 minuter fram mot sommaren. Under den här veckan har eleverna arbetat mycket med sina muntliga redovisningar och många är nu klara med det.

SO: Vi har börjat arbeta med en serie på Ur skola som heter Människor för ändring. Den här veckan har vi hunnit med ett avsnitt om häxprocesserna under 1600-talet, samt ett avsnitt om Alfred Nobel.

Engelska: Vi har arbetat med att skriftligt beskriva människor utifrån hårfärg, ögonfärg, kläder och längd.

NO: Planterat ärtor i olika förutsättningar (några frön får inget vatten och vissa inget ljus). Uppmärksammat biologiska mångafaldens - dag (22 maj).

Bild: Självporträtt i pop-art-stil, samt ritat av vår omgivning på skolgården.

Matte: Morfis kod, samt repetition på olika områden.

Teknik: Fem enkla maskiner.

Bästa hälsningar,

Patrik, Sofie och Heidi

Våra telefonnummer:

Heidi: 073-0616024

Sofie: 070-5612744.

Detta händer v.22:

Måndag:

Slöjd

Tisdag:


Onsdag:

Idrott (ute). Eleverna slutar som vanligt 14.10

Torsdag:

Ledig - Kristi himmelsfärds dag

Fredag

Ledig


Text

Kontakt

Celsiusskolan

Tfn 0271-572 04
E-post persclm@ovanaker.se

Senast uppdaterad 2019-05-24 12.25

Tyck till om sidan