Kontakt

År 5A

 

VECKA 20

Den sista helveckan av årskurs 5 är nu passerad och vi har i stort gjort klart alla utvecklingssamtal. Några få kvarstår innan vi kan kan börja förebereda oss och ta avstamp inför årskurs 6. Nästa vecka är det kristihimmelsfärdsdagen på torsdag vilket innebär en kortvecka för oss på skolan. Eleverna går därmed måndag - onsdag.

Den här veckan så har vi varit iväg på orienteringsdag i kygelvallen. En uppskattad dag och många elever tycker det är roligt med orientering. Så en bra möjlighet för er är att ta vid och anmäla er och delta i kommunens hittaut projekt.

I onsdags var vi med gymnasiet under förmiddagen då eleverna från BF hade en aktivitetsdag för oss elever på mellanstadiet. Vi fick prova på 8 olika aktivieter där eleverna skulle samarbeta tillsammans.

Den här vecka har vi som tidigare nämnt gjort prov kring nervsystemet och våra sinnen. Proven är betygssatta och eleverna får veta hur det gick kommande vecka. Nu har vi påbörjat ett arbetsområde kring rymden och vårat solsystem.

På matten har vi övat på ett gammalt nationellt prov. Eleverna har mer eller mindre problem med detta, men vi är tydlga med att detta endast är för att de ska få träna inför kommande årskurs, och att eleverna ska bli medvetna om vad som krävs av dem för att klara proven. Vi har ett år kvar att träna så vi har stora förhoppningar på att detta ska bli riktigt bra !

Calles arbetsmobil med nr 072 2067345 är inte längre i bruk. Ni når oss båda på

mobilnr:072 205 64 91.

Ha en skön helg! /Ann & Calle


Att lägga på minnet:

Talang 5 juni.

Skolavslutning tisdag 11 juni kl.10.00 vid Hembygdsgården.


Vecka 21


Måndag


Tisdag


Onsdag Idrott ute, ombyte och handduk.


Torsdag: LEDIG


Fredag: LEDIG


LÄXA V.21

Matteblad

Text

Text

Kontakt

Celsiusskolan

Tfn 0271-572 04
E-post persclm@ovanaker.se

Senast uppdaterad 2019-05-24 12.49

Tyck till om sidan