Kontakt

År 4

Klasslärare i klass 4 är Ella Carter och Felix Karsbo.

Veckobrev v. 37

Hej!

I tisdags hade vi skolkampen och det blev en solig och fin förmiddag ute tillsammans med några klasser från andra skolor. Tror att alla uppskattade aktiviteterna och hade en rolig stund :)

I engelskan har vi tränat på ord för kläder och vi kommer ha glosförhör på dessa nästa torsdag. Orden finns på Quizlet med bildstöd för att enkelt kunna träna på dessa via en dator eller en mobil. Eleverna loggar enklast in på Classroom och hittar detta under arbetsuppgifter på engelska. Eller så går man in på Quizlet och söker på CelsiusElla.

På SO arbetar vi fortfarande med Vänner och Familj och i veckan har vi pratat om könsroller och de olika sysslorna i hemmet. Vem gör vad och vad hjälper eleverna till med hemma? I NO har vi fortsatt med fysik och på matten arbetar vi vidare med stora tal och tallinjer. Under fredagen genomförde eleverna på ett mycket bra sätt, en diagnos i området! :)

På tisdagar efter skolan har vi börjat med “After plugg”. Vi hoppas elever ska komma och vilja stanna kvar från 14.10-15.00 och få lite förstärkning i det som man kanske behöver lite mer tid till. Både Felix och Ella finns på plats för After plugg.


Nu önskar vi alla en trevlig helg och vi hoppas på riktigt fint höstväder!

/Ella och Felix

Klasstelefon: 072 -208 23 84

Ella: 072 – 151 91 41

Felix: 072-23 31 547

Schema vecka 38

Dag

Aktivitet

Måndag

Idrott - Ute

Tisdag

Idrott - Ute

Onsdag


Torsdag

Glosförhör kläder

Fredag

Promenad

Kontakt

Celsiusskolan

Tfn 0271-572 04
E-post persclm@ovanaker.se

Senast uppdaterad 2019-09-20 15.11

Tyck till om sidan