Kontakt

År 5B

I klass 5B går det 19 elever och klasslärare är Carina Malm och Ella Carter.

Starttid 8.00 varje dag, sluttid mån-tor 14.10, fredag 12.00

 

Veckobrev v 11

De närmsta fem veckorna (v. 11-15) är camilla Ehn med i klassen. Camilla gör en fem veckors praktikperiod under sil lärarutbildning i vår klass (följer Carina på hennes lektioner i första hand). Vi hälsar Camilla varmt välkommen.

I SO har vi nu bytt till ämnet geografi, fokus ligger på Norden och vissa andra delar av Europa. Med Anders på idrotten lekte vi Fyra färger, en variant på Flaggleken (som vi lekt tidigare).

Vi har denna vecka lyssnat klart på radioföljetongen Hamnskiftarens resa. Där har vi följt Jims väg genom Sverige för att hitta botemedlet till sin systers sjukdom. Till sin hjälp har Jim haft korpen Ayla, som vi i sista avsnittet fick veta var en förtollad kvinna.

Under torsdagen hade vi en fantastisk dag i friska luften. Alla i 5B åkte skidor, antingen utför eller på längden, solen sken vårlikt under största delen av dagen.

De stora "tvärgrupperna" träffades en lektion under fredagen. Då fortsatte vi med programmering digitalt eller analogt som vi startade förra gången vi träffades. Alla grupper bytte jobb med varandra, alltså gjorde det de andra gjorde förra gången.

  

Nästa vecka

måndag

bad (årets sista klassbad)

tisdag

idrott inne

onsdag

musik

torsdag

slöjd och idrott

fredag

extrabad (de som behöver träna för att visa simkunnighet, 200m)


Text

Text

Kontakt

Celsiusskolan

Tfn 0271-572 04
E-post persclm@ovanaker.se

Senast uppdaterad 2019-03-15 09.15

Tyck till om sidan