Förskoleklass Rönnen

V.4

I måndags trodde vi först att vi skulle få simma på utflykt men som tur var hade det slutat innan vi kom iväg. Vi lekte knack knack är mulle hemma och hade några rörelselekar i skogen. Vi lekte också fritt.

Vi har fortsatt med fonomix i svenskan den här veckan har vi lärt oss stora näsljudet dvs Mm. varför det kallas så kan ni fråga barnen , säkert kan de att visa er varför. Vi har också lärt känna Sven och Moa i en saga de har kommit på en fantastisk uppfinning med krumelurer så man kan kommunicera utan att träffas.

På matten har vi fortsatt med siffran 5 och även introducerat siffran 6. Vi har tränat på att tyda enkla koder.

På idrotten har vi värmt upp, lekt kinesiska muren, kastat och fångat ärtpåsar till varandra 2 och 2 . och haft en skön avslappning.

Vi har haft ett pass med lekkompisar, då får man en tilldelad kompis och en bestämd aktivitet med den kompisen. det finns ett antal olika aktiviteteter så för varje tillfälle har man ny lekkompis och en annan aktivitet än vekan före.

Nästa vecka har vi hej på dig vecka här på skolan. det innebär att vi ska fokusera se/uppmärksamma varandra extra här på hela skolan. Alla barn och vuxna kommer att ha namnlapp på sig så att man kan hälsa med namn. Vi ser fram emot

veckan !


V.5

Mån: Utflykt till skogen. Lillfika/frukt. Ngt att dricka.

Tors: Idrott, ombyte och handduk.

Fre: Bad , badkläder och handduk.


Annika Lisa och Malin
Rönnens tider:

Mån, tis och tors 8-12.45

Ons och fre 8-12.00


Senast uppdaterad 2020-01-24 12.16

Tyck till om sidan