Förskoleklass Rönnen

V.37

På den här veckans utflykt gick vi till björkparken. Där lekte vi först en namnlek och sedan Knack knack är mulle hemma. Därefter hade vi enliten paus med frukt och sedan fri lek i parken. Härlig utflykt.

Förra veckan pratade vi mycket om grodor eftersom vi såg små grodor i skogen så nu har vi klistrat in grodbilden i naturboken.

Vi har rimmat den här veckan. Många barn var väldigt dutiga. Vi har letat rimkompisar och spelat rimmemory. Parat ihop rim bilder på stencil

Vi har pratat om hur olika våra familjer ser ut . Vissa familjer är stora andra små. Barnen har med hjälp av knappformar och garn fått gjort en bild av familjen och presenterat den för oss. Imponerade med vilken entusiasm de jobbade allihop.

DVi har också pratat om hur viktigtdet är med frukosten och barnen har fått berättat och ritat vad de äter..

På idrotten gjorde de bland annat en samarbetsövning där de jobbade tre och tre, där en fick vara robot och de andra hjälpte roboten.

Info:

Hämtning och lämning sker utomhus. Tidigaste lämning om man ej har fritids är kl. 07.50.

Ombyteskläder behövs här på skolan i en påse.

Gärna inneskor.

Sjukanmälan sker på admentum appen. Ni som ej har fått den att fungera måste kontakta oss eftersom vi kommer att skicka information vi adementum också.

Vårt telefonnummer:072/2057539

OBS! Vid sjukdom vill vi att ni liksom vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer att vid symptom och efter tillfrisknade stannar hemma 48 timmar.Detta händer V.38

Måndag: Fotografering!! Utflykt kläder efter väder, vattenflaska är bra

och det finns tillfälle att äta frukt eller annan typ av fika.

Tisdag: Idrott ute. Inget ombyte behövs

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Trevlig helg!

Annika, Lisa, Agnes och Malin

Rönnens tider:

Mån, tis och tors 8.00-12.45

Ons och fre 8.00-12.00


Senast uppdaterad 2020-09-11 10.22