Kontakt

Årskurs 3 läsåret 2018-2019

Här kan du läsa veckobreven för årskurs 3.

 

Celebert besök! V. 13-14

 Ja, det har vi haft.

Under veckan har Nina Söderquist besökt oss här på skolan, ett mycket uppskattat besök. Jag antar att ni har fått berättat för er hemma men en liten sammanfattning kommer här: Nina berättade om sin karriär och visade en massa bilder. Vi fick höra om livet i London och hur det fungerar på teatern. Nina berättade även om sitt liv som militär (fältartist).

I torsdags var det läsårets sista simundervisning. Vi kommer dock att besöka badhuset en gång till under vårterminen. Vi kör, som sig bör, ett hela skolan badar även i år. Den 17/4 packar vi med oss lite frukt och Festis och så drar vi iväg och gör oss rena inför påsken.

Förra veckan hade vi ju som bekant friluftsdag vid Gårdtjärnsberget. Vi fick njuta av det mesta i väderleksväg, förutom hagel. Det regnade, snöade, regnade, snöade och så kikade solen fram emellanåt. Vi hade iaf en toppendag, känns som att de flesta (förhoppningsvis alla) var nöjda och glada.

På onsdag v.13 är jag på ombudsutbildning hela dagen, då kliver Hannah in som vikarie. Barnen känner Hannah så det blir inga konstigheter.

V.13

Mån

Tis      Slöjd

Ons    Läxdag

Tors   Idrott

Fre     Idrott

V.14

Mån

Tis     Slöjd

Ons   Läxdag

Tors  Idrott

Fe      Idrott

Ha det bäst!

Mia

Text

Kontakt

Klasslärare

Mia Nilsson
Tfn. 0271-574 16
E-post.  maria.nilsson@utb.ovanaker.se

 


Senast uppdaterad 2019-03-21 10.23

Tyck till om sidan