Kontakt

Årskurs 3 läsåret 2018-2019

Här kan du läsa veckobreven för årskurs 3.

 

Läsårets sista…. GLAD SOMMAR!

Ja, då var det dags för det sista veckobrevet för den här terminen och det här läsåret. Det har gått så fort, som vanligt, och jag blir lite sorgsen, som vanligt. Kommer att sakna barnen.

Utvecklingssamtalen är klara och jag tacka och bockar det allra djupaste för trevliga samtal. Kul att se er här!

Det är mycket som händer här på slutet. Mycket som skall göras färdigt och så ska det klämmas in en hel del roliga saker också….fullt ös blir det! Sköj dä å!

Vi hade INTE tur med vädret då vi roade oss vid Kygelvallen föregående vecka määän inte gjorde det något, vi hade kul ändå. Brännboll, elden och andra aktiviteter höll barnen varma.

Den här veckan har vi kört mer brännboll. Onsdagen bjöd på brännbollsturnering för 3-6:an på förmiddagen. Efter ombyte och dusch så blev det chokladbollsfixning och så avnjöts fikat tillsammans med filmen Dumma mej 3. Det var 45 elever som fixade chokladbollar och tittade på film tillsammans. HÄRLIGT!

Nästa vecka skall eleverna i 3:an, som sig bör, fixa & dona och bjuda hela skolan på tårta och saft. Det här är efterlängtat kan jag lova, från alla håll. Eleverna kommer att behöva låna lite prylar hemifrån, hoppas att det är ok även i år.

Måndag v.24 kommer vi att städa ur våra bänkar. OM man kommer ihåg (det är inte så lätt alla ggr) så ta gärna med 2 st plastpåsar till skolan, om möjlighet finns.


Skolavslutning

Tisdagen den 11/6 kl 09:00 i Ovanåkers kyrka

Vi möts vid fd församlingshemmet kl 08:40

OBS! Inför varje skolavslutning brukar vi alltid komma med en liten uppmaning till alla familjer med livliga småsyskon. Om det blir ’livat’ vill vi att ni tillfälligt lämnar lokalen. Detta med hänsyn till elever och klasser som övat in sånger och musikstycken som de vill kunna framföra så bra som möjligt.

Onsdagen den 21/8 kl 08:00 ses vi igen hoppas jag….för då rockar vi igång ett nytt läsår. Seeeeees!

JAG ÖNSKAR ER EN UNDERBAR SOMMAR!

Tack för att jag har fått den stora äran att undervisa era guldklimpar och fått njuta av deras sällskap. Tusen, tusen tack!

Text

Kontakt

Klasslärare

Tove Höglund
Tfn. 0271-574 16
E-post.  tove.hoglund@utb.ovanaker.se

 Senast uppdaterad 2019-09-18 09.07

Tyck till om sidan