Kontakt

Årskurs 3 läsåret 2018-2019

Här kan du läsa veckobreven för årskurs 3.

 

Nedräkning…. V.21-22

Inte många veckor kvar nu… känns lite sisådär måste jag säga. Börjar redan fundera på hur mycket jag kommer att sakna barnen under sommaren. Det här är det näst sista veckobrevet för läsåret.

Här rullar det på. Vi är ju klara med de nationella proven så nu kan vi återuppta det som varit vilande. Angående de nationella proven…vilka krigare! Alla är godkända och har verkligen visat att VI KAN OCH VILL. Fantastiskt bra jobbat av alla våra fina.

Nästa vecka tänker vi ta en promenad upp till Kygelvallen. Vi traskar iväg ca 09:00 och går tillbaka 12:40. Vill man hämta sin guldklimp vid Kygelvallen så går det bra, säg till mig innan ni åker. Ingen skollunch serveras den här dagen så eleverna bör ha något med sig att äta. Eld kommer att finnas för korvgrillning. From nästa läsår kommer vi att kunna ta med oss skollunch då vi drar iväg på utflykt men den här gången får man välja själv vad man vill ha med.

  • Skolavslutning i Ovanåkers kyrka tisdagen den 11/6 kl 09:00. Vi möts vid gamla församlingshemmet kl 08:40. En inbjudan dyker upp ifrån Chris då vi närmar oss.
  • Nästa vecka drar vi igång med utvecklingssamtalen. Ser fram emot att träffa er! Välkommen!

Mia

Text

Kontakt

Klasslärare

Mia Nilsson
Tfn. 0271-574 16
E-post.  maria.nilsson@utb.ovanaker.se

 


Senast uppdaterad 2019-05-16 14.59

Tyck till om sidan