Kontakt

Årskurs 6


Veckobrev 20-21 År 6

Nu är de nationella proven klara och eleverna kan andas ut. De har verkligen kämpat på bra tycker jag. På måndag är det musikkväll här på skolan kl 18.00. Musikskolan kommer uppträda och alla är välkomna. Tilltugg bjuds det också på.

På onsdag åker vi iväg till fängelsemuseet i Gävle. Vi åker buss och tåg. Skolan kommer bjuda på mat men vill man kan man ta lite fika med sig. Vi beräknar vara hemma runt kl 16.00.

På måndag vecka 21 åker mellanstadiet iväg till Falu koppargruva. Vi kommer att åka buss dit och matsäck måste man ta med sig. Vi kommer tillbaks till skolan ca 14.20 så eleverna kommer hinna med ordinarie skolbuss. På tisdag vecka 21 är det orientering i Kygelvallen som gäller och torsdag samma vecka kommer vi köra en heldag i Kygelvallen med hela skolan. Brännboll och tipspromenad kommer stå på schemat. Matsäck får man ta med sig.

Det händer som sagt mycket nu och vecka 21 kommer jag köra igång utvecklingssamtal. Tider kommer jag skicka ut nästa vecka.

Med vänlig hälsning Gustav (070-213 38 24).

V20

Måndag: Inomhusidrott, musikkväll

Onsdag: Gävle fängelsemuseum

Torsdag: Utomhusidrott

V21

Måndag: Falu koppargruva

Tisdag: Orientering

Torsdag: Kygelvallen

Föreläsning om narkotika

I ett samarbete mellan Rädda Barnen, Svenska Kyrkan och Ovanåkers kommun erbjuds en gratis föreläsning riktad till vårdnadshavare och andra vuxna den 20 maj. Erik Leijonmarck är en flitigt anlitad föreläsare inom området och han har varit i Ovanåkers kommun och föreläst för elever tidigare i år. Denna gång riktar sig föreläsningen till vuxna och Erik har också nyligen gett ut boken ”Droghandboken” en guide för föräldrar och andra nyfikna som handlar om hur föräldrar kan förhålla sig till att droger idag är vanligt förekommande i barns uppväxtmiljöer.

Välkomna till föreläsningen med Erik!

När: 20 maj kl. 19.00

Var: Arenan i Voxnadalens Gymnasium
Kostnad: Gratis. Fika ingår

Vid frågor: jenny.frojd@rb.se

Dela gärna denna information till föräldrar i veckobrev eller liknande.

Hälsningar,

Ulla-Marie

Ulla-Marie Nilsson

Folkhälsosamordnare

Ovanåkers kommun

0271-572 85

Kontakt

Gustav Persson

Mobil: 070-213 38 24

Epost: gustav.persson@utb.ovanaker.se

Senast uppdaterad 2019-05-16 09.15

Tyck till om sidan