Kontakt

ETTANS HEMBREV FÖR V.16

Denna vecka:
På svenskan har vi arbetat med bokstaven B. Barnen har spårat och skrivit ord med B. Vi har läst och läsläxan och det skickas inte hem någon läsläxa under lovet. Vi har fortsatt läst i boken Robin i olika grupper.
I matte har barnen arbetat två och två med att läsa instruktioner och rita olika geometriska objekt som till slut blev en kyckling och påskägg. Vi har även arbetat på datorerna med en ny matematiksida som heter Bingel. 10monkeys.com är nu nedstängt.
I so har vi pratat om påsken och varför vi firar den. Vi såg en film som berättade om påskfirandet och om de olika dagarna skärtorsdag, långfredag, påskafton, påskdagen och annandagpåsk. Barnen fick ett varsitt påskhäfte som vi läste tillsammans och svarade på frågor om påsken.
Eftersom påsken närmar sig har vi pysslat denna vecka. Barnen har gjort stora kycklingar och sockermålningar som de sedan fick klippa ur och göra påskkort och påskägg av.
Under skärtorsdagen var det talang och de som hade anmält sig fick uppträda för hela skolan. Några dansade till låtar, trollade, trixade med fotboll och innebandyklubba.
På idrotten var barnen ute och hade orientering.
Vi har fått en ny elev till klassen som heter Feven.

Information

Ni har fått information om omstrukturering på skolan och därför skickar ni all information till Elin, 076-211 84 64.

Idrotten kommer fortsätta att vara ute, barnen behöver inget ombyte men varma kläder och tennis skor.

Kom ihåg att vi har pälsallergi på skolan!

För att spara på onödigt utskrivna papper vill vi gärna att ni tar emot hembreven på e-post. De som vill få det skickar ett mail till elin.persson@utb.ovanaker.se skriv hembrev i rubriken och gärna ert namn i meddelandet så vi vet vilket barn som inte behöver papperskopian.

Händer framöver:

V. 17 PÅSKLOV

 

V. 18


Måndag


Tisdag


Onsdag

1:a maj LOVDAG

Torsdag

Läsläxan skickas hem.

Fredag

 

GLAD PÅSK!

 

Kontakt

Befattning

Förnamn Efternamn
Tfn
E-post

Senast uppdaterad 2019-04-20 13.48

Tyck till om sidan