Kontakt

ETTANS HEMBREV FÖR V.2

Denna vecka:
Ja då har vi mjukstartat efter jullovet och det var roligt att få träffa alla barnen igen. Vi har börjat med att berätta och skriva om något mysigt, roligt eller annat speciellt som hänt på jullovet. Några har varit i slalombacken, på buspalats, på simhall eller badat i badkar!
På matten har vi startat med repetition av det vi slutade höstterminen med, addition och subtraktion 0-10 samt klockan med hel- och halvtimme.
På engelskan har vi tittat på ett avsnitt som tog upp ord och fraser för leksaker t.ex. doll, car, computer, bear, kite, toys, skateboard. What are you doing? I’m playing whit my … vi repeterade även I have… at och klockslag från tidigare avsnitt.

Information:

Kom ihåg att det är nya grupper!

V.3 behövs inget ombyte till idrotten men från och med V.4 åker vi skridskor så se över utrustningen. Det finns några skridskor att låna på skolan men då behöver ni meddela det under v.3 så vi kan prova ut. Hjälm är obligatoriskt, helst med galler.

V.3 skickas en läsläxa hem på torsdag men det kommer inte att vara ABC-klubben utan en annan text. Vi kommer sedan att jobba med frågor till texten i skolan. V.4 tar vi nästa kapitel i ABC-klubben.

Händer framöver:

V.3


Måndag


Tisdag

Bad - Grön grupp

Onsdag

Idrott inne, inget ombyte. Vi slutar 12:10

Torsdag

Läsläxa hem.

Fredag

Bad - Röd grupp

V.4


Måndag


Tisdag

Bad - Grön grupp

Onsdag

Idrott ute - skridskor. Läsläxa till skolan. Vi slutar 12:10

Torsdag

Läsläxa hem.

Fredag

Bad - Röd grupp

 Trevlig helg
Helena och Elin

Kontakt

Befattning

Förnamn Efternamn
Tfn
E-post

Senast uppdaterad 2019-02-08 12.57

Tyck till om sidan