Kontakt

HEMBREV FÖR V. 49

Denna vecka:
I matte har vi arbetat med klockan och heltimmar, barnen fick även börja att göra en egen klocka. Vi pratade om vilken tid barnen brukar kliva upp, äta lunch/middag och gå och lägga sig. Vi har även arbetat klart med det kapitlet i matteboken.
I svenskan har vi inte jobbat med någon ny bokstav utan vi har gjort klart och rättat alla bokstavspapper. Vi har även arbetat på datorer med alla bokstäver vi gjort hittills. Förra veckans bokstav var i och därför har vi gjort indianer av papperstallrikar som ansikte, garn som hår och färgat papper som fjädrar.
I so har vi slutfört arbetet med asagudar, skrivit klart om alla gudar och gjort en framsida till hela arbetet.
I no gick vi ut och tittade på granen som vi i september började att följa. Vi mätte om den blivit längre och diskuterade och skrev ned vad mer som hade förändrats. Vi har även arbetat och läst om barrträd.
På musiken var vi utomhus och hade dansstopp och några andra lekar.
På engelskan har vi tittat på en film där flera nya ord och fraser nämndes, b.la. klockslagen för hela timmar och I get up at… I have breakfast at … I have lunch at… I have dinner at… I have a bath at… I go to bed at… Vi övade även räkneorden 1-10
På idrotten hade Evy gjort en motorikbana.

Information:

Nu börjar det bli kallare men oavsett går vi grisrundan på morgonen och är ute på rasterna. Det händer att barnen klagar på att de fryser så det är dags att uppdatera till varmare kläder, vantar och skor… Kom gärna upp och kika vad som finns på deras hyllor.

Badet är inställt V.50, då har högstadiet sina simlektioner.

Händer framöver:

V.49


Måndag


Tisdag

Bad - Grön grupp

Onsdag

Idrott inne, ombyte och dusch. Läsläxa till skolan. Vi slutar 12:10

Torsdag

Läsläxa hem

Fredag

Bad - Röd grupp

V.50


Måndag


Tisdag


Onsdag

Idrott inne, ombyte och dusch. Läsläxa till skolan. Vi slutar 12:10

Torsdag

Läsläxa hem

Fredag


Trevlig helg

Elin och Helena 

 

Kontakt

Befattning

Förnamn Efternamn
Tfn
E-post

Senast uppdaterad 2018-12-02 22.38

Tyck till om sidan