Kontakt

HEMBREV FÖR V. 50

Denna vecka:
I matte har vi börjat med ett nytt kapitel i matteboken där vi arbetar med udda och jämna tal. Vi arbetar även med subtraktion.
I svenskan har veckans bokstav varit Tt och vi har skrivit, lyssnat och ljudat ord där bokstaven ingår.
Vi har även jobbat med en faktatext om igelkotten, vi har läst, strukit under viktiga ord som vi sedan använde till gemensam och enskild skrivning. Arbetet är inte riktigt klart men när det är klart tar barnen med det hem och läser för er.
I so har vi arbetat med religion eftersom det snart är jul och högtider. Vi började prata om vad en religion är och såg en film om kristendomen och skapelseberättelsen. Barnen fick sedan rita de sju dagarna som gud skapade världen på.
I no har vi fortsatt arbeta med barrträd och denna vecka var det tallen. Vi pratade om hur tallen ser ut som jämförde med granen. Barnen fick sedan en text om tallen som vi läste tillsammans och markerade bokstäver och klippte ut meningar.
På musiken har vi sjungit olika julsånger som vi kommer att sjunga på julottan fredag den 22/12 i bönhuset bredvid skolan.
På engelskan repeterar vi klockslagen för hela timmar och I get up at… I have breakfast at … I have lunch at… I have dinner at… I have a bath at… I go to bed at… Vi övade även räkneorden 1-10
På idrotten fick eleverna dansa traditionella juldanser.

Information:

Badet är inställt V.50, då har högstadiet sina simlektioner.

Tisdag 18/12 är vi bjudna till Sankt Olofs kapell för att delta i deras adventsvandring. De som har bad går upp till kapellet dit övriga kommer med buss. Bra att packa en frukt/macka som är enkel att äta för de som har bad.

Händer framöver:

V.50


Måndag


Tisdag

Inget bad

Onsdag

Idrott inne, ombyte och dusch. Läsläxa till skolan. Vi slutar 12:10

Torsdag

Läsläxa skickas hem.

Fredag

Inget bad

V.51


Måndag


Tisdag

Bad - Grön grupp, Adventsvandring på Sankt Olofs kapell.

Onsdag

Idrott inne, ombyte och dusch. Läsläxa till skolan. Vi slutar 12:10

Torsdag


Fredag

Julotta

Trevlig helg
Elin och Helena

 

Kontakt

Befattning

Förnamn Efternamn
Tfn
E-post

Senast uppdaterad 2018-12-11 22.01

Tyck till om sidan