Kontakt

ETTANS HEMBREV FÖR V.6

Denna vecka:
De dagar som temperaturen tillåter går vi grisrundan, denna vecka har vi fått lite extra jobb eftersom det snöat så mycket och vi går på en stig men nu börjar vi få upp ett bra spår igen…
På svenskan har vi fortsatt att skriva ord för att komma upp i 100 st, det var fler än man kunde tro… Veckans bokstav har varit U. Vi har övat skriva, läsa och stava ord med U i. Vi har även läst en kort text och svarat på frågor. Vårt bokstavsdjur denna vecka har varit uggla. Dessa hänger i korridoren så ni får gärna gå upp och kika på dem.
På matten har vi jobbat med geometriska former samt börja titta på hur subtraktion och addition hör ihop. 3+2=5 5-2=3 osv.
I so har vi arbetat med den sista delen i temat och det är ambulansen, vi ser på film, läser och skriver om det.
Vi har haft elevensval och tillsammans med klass 2 har barnen haft en till lektion med ”sitt” val.
På engelskan tittade vi på film och övade fraser för känslor och vad man gör t.ex. I´m/He´s/She´s… sad, angry, happy, frightened, tired. I like… playing on the computor, swimming, eating, coooking, going to school, reading, drawing, watching tv.

Information:

Vi planerar att åka skidor på idrotten V.9 så kolla över utrustningen och prova gärna att åka en sväng hemma så att allt funkar. MÄRK alla saker, för av erfarenhet vet vi att det står och även ligger utspritt många likadana par skidor och stavar och barnen vet inte vilka som är deras…

Nu ska det funka att ringa in sjukanmälan på skolans telefonsvarare 0271-57237. Men ni får gärna skicka sms till Helena eller Elin istället.

Händer framöver:

V.7


Måndag


Tisdag

Bad - Grön grupp

Onsdag

Idrott ute - skridskor. Läxa till skolan. Vi slutar 12:10

Torsdag

Läsläxa hem.

Fredag

Bad - Röd grupp

V.8


Måndag


Tisdag

Bad - Grön grupp

Onsdag

Idrott ute - skridskor. Läxa till skolan. Vi slutar 12:10

Torsdag

Läsläxa hem.

Fredag

Bad - Röd grupp

Trevlig helg
Helena, Elin och Hannah

Kontakt

Befattning

Förnamn Efternamn
Tfn
E-post

Senast uppdaterad 2019-02-25 13.34

Tyck till om sidan