Kontakt

ETTANS HEMBREV FÖR V.7

Denna vecka:
Vi har gjort allahjärtansdagspyssel som vi hoppas att ni fått tagit del av, alla har varit kreativa och skapat egna alster, jätteroligt att se!
På svenskan har vi repeterat våra 4 senaste bokstäver Å,K,U och Ä, vi har läst nya och gamla kapitlena i läsläxan samt jobbat klart. Vi skriver även veckobok varje fredag.
På matten har vi fortsatt att jobbat med geometriska former och subtraktion och addition och barnen har hjälpt Hannah med en uppgift hon har från högskolan. Vi har även haft pass när vi jobbat med numicon (det material som vi visade i korridoren på föräldramötet). Barnen har dessutom fått en inloggning till 10monkeys.com som är en mattesida. Fram till 12/4 får man använda sidan gratis på vardagar mellan 7:00-14:00 så om barnen är hemma och är sjuka får de gärna gå in och ”spela” på sidan.
Inloggningen har barnen skrivit längst ner på hembrevet.
I so jobbar eleverna i grupp och de gör en tankekart om en av samhällsfunktionerna som vi jobbat med de senaste veckorna.
Vi har haft elevensval och tillsammans med klass 2 har barnen haft en till lektion med ”sitt” val.
På engelskan övade fraser för känslor t.ex. I´m/He´s/She´s… sad, angry, happy, frightened, tired. Vi sjöng även sånger på engelska om känslor.
På idrotten fick vi äntligen åka skridskor. Tyvärr verkar inte isen hålla för någon mer skridskoåkning…

Information:

Då det ser ut att vara plusgrader i en vecka framåt tror vi att isen kommer ge upp. Vi kommer att vara inne på idrotten v.8 men inget ombyte behövs.

Vi planerar att åka skidor på idrotten V.9 så kolla över utrustningen och prova gärna att åka en sväng hemma så att allt funkar. MÄRK alla saker, för av erfarenhet vet vi att det står och även ligger utspritt många likadana par skidor och stavar och barnen vet inte vilka som är deras…

Nu ska det funka att ringa in sjukanmälan på skolans telefonsvarare 0271-57237. Men ni får gärna skicka sms till Helena eller Elin istället.

Händer framöver:


V.8


Måndag


TisdagBad - Grön gruppOnsdagIdrott inne - inget ombyte. Läsläxa till skolan. Vi slutar 12:10TorsdagLäsläxa skickas hem.FredagBad - Röd grupp

 


V.9


Måndag


TisdagBad - Grön gruppOnsdagIdrott ute - Skidor. Läsläxa till skolan. Vi slutar 12:10TorsdagLäsläxa skickas hem.FredagBad - Röd grupp

 

Trevlig helg

 

Kontakt

Befattning

Förnamn Efternamn
Tfn
E-post

Senast uppdaterad 2019-02-25 13.39

Tyck till om sidan