Kontakt

Tvåans hembrev för v.37

Denna vecka:
På svenskan har vi fortsatt arbeta i ZickZack och barnen har arbetat på bingel.se med uppgifter som är kopplade till ZickZack. Vi har läst läsläxan och övat på att skriva meningar. På matten har vi rättat och gjort klart i ett kapitel. På onsdagen var vi ute och hade utematte och barnen fick bland annat bygga tiotal och ental av olika material i naturen. Vi har även arbetat med problemlösning i grupper. På bilden har barnen gjort sitt självporträtt som de gör varje år. Denna vecka var det hälsoveckan och vi har haft skoljoggen där vi gick fem kilometer och stannade och fikade efter halva vägen. Vi firade även att det har gått ett år sedan vi började gå grisrundan! Vi gav oss själva en applåd och hade fredagsmys med frukt och film. På idrotten har de haft friidrott även denna vecka.

Information:
På föräldramötet fick jag önskemål om att lämna ut klasslista med namn och telefonnummer. Om detta är okej för alla kommer barnen få hem det på måndag. Om någon​ inte​ vill lämna ut den informationen, hör av er till mig innan måndag 16/9. Jag informerade även om den nya lärplattformen Admentum som vi så småningom kommer att använda. Genom den kommer ni kunna ta den av hembrev, sjukfrånvaro, schema, IUP och omdöme. Vi kommer även att kunna kommunicera med varandra istället för sms. Mer information och instruktioner förutsätter vi att ni vårdnadshavare kommer att få.

Barnen har fått hem utvecklingssamtalstider som ni kan välja på. Välj gärna förmiddagstider ni som kan. De har även fått hem ett schema med en översikt på vad vi gör varje dag. Självklart kan detta variera, ibland kan vi ha mer no eller liknande, men oftast ser det ut som på schemat. Elevens val har vi inte kommit igång med än och eftersom Robot city verkar veta om detta så dyker det upp där ibland.

Vi valde två nya föräldrar som ska vara med på​ föräldrarådet ​den ​17 oktober kl. 18.30-20.00.

Kom ihåg att det är pälsdjursallergi på skolan och i klassen! Låt inte barnen gosa med djur på morgonen och byt strumpor.

Händer framöver:
V. 38
Måndag Matteläxa hem
Tisdag Läsläxan tillbaka.
Onsdag Läsläxan skickas hem.
Torsdag Matteläxa tillbaka. Idrott ute. Ombyte och handduk.
Fredag

V. 39 Utvecklingssamtal börjar
Måndag
Tisdag Läsläxan tillbaka.
Onsdag Läsläxan skickas hem.
Torsdag Idrott ute. Ombyte och handduk.
Fredag

Trevlig helg önskar Elin och Johanna

Kontakt

Senast uppdaterad 2019-09-13 07.22

Tyck till om sidan