Veckobrev vecka 42-43

Hej!

Denna vecka har vi jobbat med berättelser och sammansatta ord på svenskan. På matematiken har vi fortsatt med addition och subtraktion, jobbat med bråk och mönster.. På SO:n har vi pratat om hur det var att leva förr i tiden. På NO:n har vi pratat om växter och sorterat dem i grupper. På engelskan har vi jobbat med våra rum och även skrivit om dem. På musiken lyssnade vi på musik och pratade om känslor.

Påminner om tvål till badet, så att ditt barn kan tvätta av sig ordentligt innan hen kliver i vattnet. Vi har såklart tagit upp detta och vikten av att tvätta sig, men prata gärna om det hemma också.

Påminner även om parkeringen. Om ni släpper av ert barn på parkeringen så måste ni följa med dem upp till skolgården. Annars får ni släppa av ert/era barn vid busskuren där de kan ta gångvägen upp till skolan.

När barnen får hem sin läsläxa så är det viktigt att ni även är med då barnet skriver i läxboken. Hjälp dem med stavning, stor bokstav etc. Vid nästa läxa (på måndag) skickar vi med en påminnelse om detta.

Det här händer v 43

måndag: Ny läsläxa delas ut, svenska, matematik, SO och teknik.
tisdag: Bad för gröna gruppen, svenska, matematik och musik.
onsdag: Matematik, svenska och engelska.
torsdag: Idrott inomhus (med ombyte), matematik, NO och svenska.
fredag: Läsläxa åter, matematik, SO och svenska. (Halloweendisco på kvällen)

Vecka 44 Höstlov

Ha en trevlig helg!

Med vänlig hälsning

Matias, Sanna och Emilia

Senast uppdaterad 2018-10-19 18.06

Tyck till om sidan