Kontakt

TREANS HEMBREV FÖR V.42

Denna vecka:

På svenskan har vi jobbat vidare med den instruerande texten som handlar om att göra en cirkus. Vi följde instruktionen och barnen hjälptes åt att göra ett cirkustrick. Vi har övat veckans ord och läst och den röda gruppen har skrivit berättelser.
På matten har vi jobbat vidare med statistik, tabeller och diagram och börjat öva treans och sexans tabeller i multiplikation/division. Vilket kommer vara läxa i två veckor framöver. Vi kommer att köra ”test” på båda tabellerna (var för sig) efter höstlovet.
I No har vi jobbat vidare med temat om kroppen. Vi har jobbat med kroppsdelar och barnen har jobbat i par och skrivit och ritat in alla kroppsdelar som de kan på en bild av en kropp.
På So har vi gjort det sista med människans intåg, vi har pratat om oss, Homo sapiens och föregångarna Homo erectus och Neandertalare.
På engelskan har vi jobbat vidare med avsnittet ”what colour is the house?” Nu övar vi att läsa och färglägga efter instruktion. Även att fråga ”What’s your favourite colour?” ”My favourite colour is…
På bilden har vi gjort gräddbakelser.
På idrotten har de jobbat med bollar inför handbollen.

Information:

Nu har vi haft alla utvecklingssamtal och då visat er hur det funkar med Admentum. Jag kommer nu att lägga ut veckobrevet som ett meddelande där. Om det är någon som inte får tillgång till det, hör av er så fixar vi till det. Kommer även som vanligt att lägga veckobrevet på hemsidan.

För att få Push notiser från Admentum går ni in på inställningar (i webversionen klickar man på sitt namn för att komma åt det) och välj sedan integritetscenter. Där kan ni välja vilken typ av meddelanden ni vill få genom att bocka för det. Om det är någon som fortfarande inte kan logga in sig i Admentum, hör av er så att det blir fixat.

Händer framöver:

 

V.43


Måndag

Röda gruppen badar.

Tisdag

Idrott inomhus, ombyte och dusch.

Onsdag

Läsläxa till skolan.

Torsdag

Slöjd. Läsläxa skickas hem.

Fredag

 

 

V.44

HÖSTLOV


 

Trevlig helg Helena, Sanna och Sara-Mi.

 

Kontakt

Befattning

Förnamn Efternamn
Tfn
E-post

Senast uppdaterad 2019-10-18 14.38

Tyck till om sidan