Kontakt

TREANS HEMBREV FÖR V. 43

Denna vecka:
Det var en stökig slöjd denna vecka. Tidigare har vi tillsammans gjort bussregler för att alla ska veta vad som gäller på bussen. Nu har vi även haft samtal om hur man ska vara och uppträda oavsett vilken lärare eller lokal man befinner sig i. Vi tycker att det oftast funkar väldigt bra i klassrummet men om det blir en förändring eller att man inte behöver sitta ”på sin plats” blir det oroligt. Vi hoppas att det blir bättre när barnen har fått vila upp sig på lovet!
På svenskan har vi jobbat vidare med området instruerande text. Vi jobbar vidare med cirkustricket och varför det är viktigt att arbetsordningen står i rätt ordning. Vi skriver och läser också som vanligt.
På matten har vi jobbat med treans och sexans tabeller i multiplikation/division. Vi övar det på flera olika sätt t.ex. spel, räkneremsor och på withboards. Detta fick barnen i läxa förra veckan och det sträcker sig även över höstlovet.
På So har vi jobbat med vad ledorden ”Visa vänlighet och ta ansvar” betyder för barnen. Vi kommer att fortsätta med detta efter lovet.
På engelskan har vi jobbat vidare med avsnittet ”what colour is the house?” Nu övar vi på att fråga ”What’s your favourite colour?” ”My favourite colour is…” Även att färglägga efter instruktioner.
Vi har ägnat flera lektioner till halloweenpyssel. Vi har gjort fladdermöss, pumpamasker, spöken och andra olika pyssel.
På idrotten har de övat på handboll, de hade även dansuppvärmning.
Sista passet avslutade vi med att titta på film och sen blev det höstlov!

Information:

Kom ihåg att sjukanmälan nu ska göras i Admentum och att ni anmäler varje dag.

För att få Push notiser från Admentum går ni in på inställningar (i webversionen klickar man på sitt namn för att komma åt det) och välj sedan integritetscenter. Där kan ni välja vilken typ av meddelanden ni vill få genom att bocka för det. Om det är någon som fortfarande inte kan logga in sig i Admentum, hör av er så att det blir fixat.

V.45 är Helena borta med arbete i ett EU-projekt. Sara-Mi är i klassen och Lina kommer att finnas som resurs.

Händer framöver:

V.44 HÖSTLOV

V.45
Måndag --- Röda gruppen badar. Matte läxan till skolan
Tisdag --- Idrott inomhus, ombyte och dusch.
Onsdag --- Läsläxa, läsdagboken, till skolan.
Torsdag --- Slöjd. Läsläxa skickas hem.
Fredag ---

Trevlig helg och trevligt höstlov
Helena, Sanna och Sara-Mi.

 

Kontakt

Befattning

Förnamn Efternamn
Tfn
E-post

Senast uppdaterad 2019-10-25 14.05

Tyck till om sidan