Veckobrev v. 20-22

Nu är det inte många veckor kvar av den här terminen och vi har börjat öva på skolavslutningssånger. Under nästa vecka börjar jag med utvecklingssamtal och jag delade ut tider i onsdags tillsammans med läsläxan.

Vi har under förra veckan pratat om livscykler på NO-lektionerna och även gjort ett eget miniväxthus där vi har planterat en ärta i bomull för att lätt kunna följa dess utveckling. I början av den här veckan såg vi att de flesta börjar få rötter och på någon har det också börjat växa ut en liten stjälk. Nästa tema kommer handla om miljöfrågor och källsortering.

Den här veckan fick eleverna låna en egen valfri bok att ha som läsläxa. Man läser så långt man hinner från vecka till vecka och målet är att de ska hinna läsa ut boken innan det blir sommarlov. Det kommer inte delas ut någon mer matteläxa.

I onsdags var musikskolan här och hade en konsert för att inspirera eleverna till att börja spela instrument. Så om man vill börja spela något anmäler man det till kulturskolan, information om detta delades ut till de som var intresserade.

Under nästa vecka kommer det dansare till skolan, via Viksjöforsbaletten. De kommer att vara på skolan på onsdagar under veckorna 20-22 och dansa med oss.

Tisdag den 21 maj åker år 1-3 på en skolresa över dagen till Järvzoo, bussen går från skolan vid 8 och vi är tillbaka till vanlig sluttid. Se separat papper för mer information.

Idrotten fortsätter att vara ute nästa vecka och då är det ombyte och dusch efteråt som gäller. Tisdagen v.22 blir det teori och då behövs inget ombyte.

Om inget oförutsett händer hoppas vi att det blir slöjd som vanligt nästa fredag.

Trevlig helg!

Lina

Vecka 20

Måndag


Tisdag

Idrott - ute, ombyte och handduk

Onsdag

Läsläxa

Torsdag


Fredag

Slöjd

 

Vecka 21

Måndag


Tisdag

Utflykt till Järvzoo

Onsdag

Läsläxa

Torsdag


Fredag

Slöjd

 

Vecka 22

Måndag


Tisdag

Idrott- teori, inget ombyte

Onsdag

Läsaläxa

Torsdag

Ledig

Fredag

Ledig

Senast uppdaterad 2019-05-10 09.46

Tyck till om sidan